Ak Parti Mut İlçe Yönetimi Belirlendi

AK Parti Mut ilçe yönetimi belirlendi.

İlçe Başkanı Ekrem Özcan, parti binasında düzenlediği toplantıda, yeni yönetim kurulu asil ve yedek üyelerini açıkladı. Eski İlçe Başkanı Ali Keser'in istifasıyla AK Parti Mut İlçe Başkanlığı'na atanan Özcan, yeniden yapılanma sürecinde ilçe başkanı olarak görevlendirilmesinin üzerinden geçen yaklaşık bir aylık sürede, titiz bir çalışma yaparak yönetimi oluşturduklarını söyledi. Yeni yönetimi oluştururken belirli bir kıstaslarının olduğunu ve hiç kimseye önceden söz verilmediğini ifade eden Özcan, yönetimin parti Genel Merkezi tarafından onaylanarak resmen göreve başladığını duyurdu.
Özcan, "Yönetim kurulu oluşturulurken herkesten fikir aldık. Her kesimle görüşmeler yaparak ziyaretlerde bulunduk. Öneri ve tavsiyeleri dinledik. Bu görüşmeler ve parti prensiplerini birleştirerek her meslek grubundan ve her yaştan, demografik yapıya uygun, her kesimi kucaklayan arkadaşlara yer verdik. Burada altını çizmek istediğim husus; listemizdeki hiçbir arkadaşımız hiç kimsenin, hiçbir grubun adamı değildir. Hepsi Mut'ta bilinen, saygınlığı olan şahsiyetli isimlerdir. Her biri ilçesine ve partimize hizmet anlayışı ve amacıyla görevi seve seve kabul etmişlerdir" dedi.
Özcan, AK Parti Mut İlçe Teşkilatı yönetim kurulunun ise şu isimlerden oluştuğunu söyledi; "Mehmet Oğuz, Mustafa Ersin Düzenli, Yakup Sever, Zeki Yaprak, Mehmet Ergin, Hüseyin Doğan, Mehmet Eler, Fatih Çelik, Celal Kasap, Mansur Aslan, Hüseyin Ayan, Ali Kemal Tufan, Osman Orhan, Mustafa Öcal, Necati Çiftçioğlu, Lokman Turhan, Selahattin Yastıbaş, Cafer Serbest, Durmuş Baştuğ, Ahmet Işık, Salim Ünal, Zekeriyya Doğan, Zelkif Köse ve Hüseyin Öz."