Başarılı Hokeycilere Plaket Ve Eşofman Hediye Edildi

Malatya'da başarılı hokey takımı, başarılarını kimseye anlatamayınca İl Genel Meclisi toplantısına katılıp, destek istediler. Hokey takımına plaket ve eşofman hediye edildi.

İl Özel İdaresi Salonu'nda düzenlenen İl Genel Meclisi toplantısı öncesi meclis üyelerine Hokey takımı hakkında bilgi veren Savaşan Yıldızlar Kulübü Hokey takımı antrenörü Savaş Yılmaz, 5 yılda hokey alanında 40'a yakın Türkiye derecesi elde ettiklerini belirtip, 23 sporcuyu milli takıma verdiklerini bildirdi. Kendisinin de milli takım antrenörlüğü yaptığını dile getiren Savaş Yılmaz, "Maddi ve manevi destek bekliyoruz. Futbol gibi maliyetli olmayan hokey takımı cüzi desteklerle başarıları daha da artar.
Maddi ve manevi destek verildikçe, başarının daha artacağını ümit ediyoruz" ifadelerini kullandı.
İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata da gençlerin desteklenmesi gerektiğini belirtip, "Ticaret erbabı kişilerden sponsor olmalarını istiyoruz. Bu sporcuların formalarına yazılacak ticaret erbabı kişilerin reklamı olacak. Hem de bu sporcular desteklenmiş olacak" şeklinde konuştu.
İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, başarılarından dolayı Savaşan Yıldızlar Kulübü Hokey takımı antrenörü Savaş Yılmaz'a plaket verirken, 12 sporcuya da eşofman takımı hediye edildi.