Balkan Voleybol Birliği İstanbul'da Toplanacak

-BALKAN VOLEYBOL BİRLİĞİ İSTANBUL'DA TOPLANACAK -TOPLANTIDA BALKAN VOLEYBOLU İLE İLGİLİ BİRÇOK  KONU GÖRÜŞÜLECEK İSTANBUL (A.A) - 22.04.2010 - BALKAN

-BALKAN VOLEYBOL BİRLİĞİ İSTANBUL'DA TOPLANACAK

-TOPLANTIDA BALKAN VOLEYBOLU İLE İLGİLİ BİRÇOK 

KONU GÖRÜŞÜLECEK

İSTANBUL (A.A) - 22.04.2010 - Balkan Voleybol Birliği'nin teknik komisyon toplantısı, 24 Nisan Cumartesi günü İstanbul'da yapılacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Mutlugil'in genel sekreterliğini yürüttüğü Balkan Voleybol Birliği'nin teknik komisyon toplantısında, Balkan voleybolu ile ilgili birçok konu görüşülecek.

Toplantıda, federasyonların pazarlama sorumluları, Balkanlar'da voleybolun gelişmesi adına alınması gereken önlemleri tartışacak, teknik komisyon ise proje ve planlar üzerinde duracak. 2010 yılında düzenlenecek Balkan Voleybol Şampiyonası ve Balkan Kupası tarihleri, yaş grupları ve turnuvalarda görev alacak teknik delegeler de toplantıda belirlenecek. 

Ayrıca görevlendirilen çalışma grubu üyeleri, Balkan Kupası ve Balkan Voleybol Yönetmeliği ile ilgili fikir alışverişinde bulunacak. Toplantıda masaya yatırılacak diğer bir konu ise Balkan Plaj Voleybolu olacak.

Toplantıya Türkiye'den Özkan Mutlugil, Ertürk Gürer, Nilüfer Shimonsky, Yunanistan'dan Eleni Zetou, George Gagalis, Romanya'dan Viorel Manole, Sırbistan'dan Slobodan Milosevic, Ivan Vladislavjivec, Karadağ'dan Igor Vusurovic, Arnavutluk'tan Entoni Jubani ve Bugaristan'dan Tosho Stoyanov ile Stanislav Nikolov katılacak.

(ERC-ÇET-SÇ)

22.04.2010 12:03:38