Başbakan'a gazete küpürü ile cevap

Dün partisinin grup toplantısında konuşan Deniz Baykal, Başbakan Erdoğan'a yanına getirdiği gazete küpürü ile cevap verdi.

Başbakan'a gazete küpürü ile cevap

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile aralarında ceryan eden tartışmayı getirdiği gazete küpürü ile başka bir boyuta taşıdı.

Bir sürediryeni Anayasa taslağı ile ilgili Einstein ve onun İzafiyet Teorisi üzerinden tartışan iki liderin yeni gündem maddesi başkanlık sistemi.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında Türkiye'de başkanlık sisteminin hayata geçmesini istediğini belirten Erdoğan'ı Baykal kendi sözleri ile vurdu.

"Şimdi başkanlık sistemini önermiş Sayın Başbakan" diyerek sözlerine başlayan Baykal yanında getirdiği gazete küpürünü çıkararak, "Bu tutarsızlık falan deyince aklıma Sayın Başbakan'ın bir süre önce yaptığı bir açıklamayı hatırlatmak geldi. 'başkanlık sistemi Amerikan emperyalizminin bize tavsiyesi' Recep Tayyip Erdoğan" diye konuştu.

Ardından Başbakan Erdoğan'a seslenen Baykal, "Bana Einstein, tutarsızlık espirileri yapmaya çalışan Başbakan'a bırak espiriyi gel gerçeğe bak ne söylemişsin şimdi ne diyorsun. Bunu hatırlatmak istiyorum" dedi.

İŞTE O ANLAR