Turgut Özal Mevlidi İçin Malatya'ya Gelen Konuklar Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı Ziyaret Etti

Türkiye'nin 8

  Türkiye ' nin 8 . Cumhurbaşkanı , Malatyalı olan merhum Turgut Özal ' ın 17 . ölüm yıldönümü nedeniyle Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği ile Malatya Belediyesi mevlid düzenledi . Mevlid içi gelen konuklar Belediye Başkanı Ahmet Çakır ' ı ziyaret ettiler .
Gerçekleşen ziyarete Malatya Valisi Ulvi Saran , AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu , AK Parti Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı , Öznur Çalık , Mehmet Şahin ve İhsan Koca , eski Bakanlar Vehbi Dinçerler , Oltan Sungurlu , Hüsnü Doğan , Ekrem Pakdemirli , Mehmet Keçeciler , eski Malatya Valisi Saffet Arıkan Bedük , Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği Başkanı Galip Demirel ile çok sayıda konuk katıldı .
Ziyarette ilk olarak konuşan Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği Başkanı Galip Demirel geleneksel mevlidi Malatya ' da yapmaya karar verdikten sonra bütün Malatyalıların kucak açtığını belirterek , " Ne kadar isabetli bir karar aldığımız ortaya çıktı . Malatyalılar merhum Özal için ellerini açıp mekanın cennet olsun dediler . Çok güzel bir gün oldu . Malatyalılar buraya gelenleri çok duygulandırdılar " dedi .
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu ise yaptığı konuşmada Turgut Özal ' ın ölümünün bile insanları birleştirici bir unsur olduğunu belirterek , " Özal bugün Malatyalıları bir araya getirdi . İşte gerçek liderlik farkı buradan geliyordu . İnsana hizmet , Hakk ' a hizmettir anlayışıyla da yeni bir çağ açmıştır " ifadelerini kullandı .
Belediye Başkanı Ahmet Çakır ziyarete katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu ' ya , eski Bakanlar Vehbi Dinçerler , Oltan Sungurlu , Hüsnü Doğan , Ekrem Pakdemirli , Mehmet Keçeciler , eski Malatya Valisi Saffet Arıkan Bedük ile Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği Başkanı Galip Demirel ' e kayısı ve kayısı kristali hediye etti .