Göksu Belde Belediyesi'nden Birlik Ve Beraberlik Toplantısı

Mersin'in Mut ilçesine bağlı Göksu Belde Belediye Başkanı Sunullah Yerlikaya, beldenin sorunlarına çözüm bulabilmek amacıyla birlik ve beraberlik toplantısı yaptı.

Göksu Belde Belediyesi'nden Birlik Ve Beraberlik Toplantısı
Mut Göksu Orman İşletmesi bahçesinde düzenlene toplantıya, Mut Belediye Başkanı Murat Orhan, il genel meclis üyeleri Nebi Yılmaz ve Mehmet yıldız, Mut Ziraat Odası Başkanı Ali Çelik, AK Parti Mut ilçe Başkanı Ekrem Özcan, MHP İlçe Başkanı Dr. Hüseyin Dirik, DP İlçe Başkanı Yunus Emre Soylu, beldenin siyasi partilerin belde başkanları muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Yemekten sonra bir açılış konuşması yapan Göksu Belediye Başkanı Sunullah Yerlikaya, "Sizleri buraya çağırmamın amacı, sizlerle kaynaşmak ve Göksu Beldemizin sorunlarını tartışarak el birliği ile bir çözüme kavuşturmaktır. Özellikle beldemizin yol ve su sorunu vardır. Sorunlarımızı birlik ve beraberlik içerisinde çözmek için sizlerden yardım bekliyoruz" dedi.
MHP Mut ilçe Başkanı Dr. Hüseyin Dirik, "Burada her partiliden arkadaşlar var. Sorun ilçemizin tek beldesi olan Göksu'nun sorunlarını elbirliği ile çözmek. Bu konuda elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız" dedi.
Mut Belediye Başkanı Murat Orhan ise burada bir araya gelmenin bir başlangıç olduğunu ifade ederek, "Buranın sorunlarını bizlerden başkası bilmez. İlçemizin tek beldesine sahip çıkmamız lazım. Beldenin önde gelen sorunlarından yol ve su sorununu birlikte hareket ederek çözmek zorundayız. Mut Belediyesi olarak benden ne isteniyorsa yapmaya hazırım" diye konuştu.