Aşk-ı Memnu 70. bölüm tüyoları

Aşk-ı Memnu'nun 69.bölümü yine soluksuz izlendi. Aşk-ı Memnu'nun 69. son bölümünde Bihter, Behlül'le yaşadığı yasak aşkı Adnan'a itiraf edeceğini söyledi. işte Bihter'in annesi Firdevs Hanım'a Behlül'e olan aşkını itiraf etti an..!

Aşk-ı Memnu 70. bölüm tüyoları
  Kanal D ' nin reyting rekorlarını alt- ü ; st eden dizisi Aşk-ı Memnu ' nun 69 . bö ; lü ; mü ; yine izleyenleri ekranları başına kilitlemeyi başardı .

Aşk-ı Memnu ' nun dü ; n akşam Kanal D ' de yayınlanan en son bö ; lü ; mü ; nde Viyana ' da nişanlanan Firdevs Hanım , Bihter ' in hamile olduğunu ö ; ğrenince daha fazla dayanamayarak kö ; şke dö ; nü ; yor . . . Behlü ; l ' ü ; n Nihal ' le yakınlaşmasını gö ; ren Bihter ise her an biraz daha yıkılıyor .

Nihal ve Behlü ; l ' ü ; n yakınlaşması ve nikah işlemlerini hızlandırması Bihter ' i iyiden iyiye telaşlandırmaya yetiyor . . . Akşam sohbeti sırasında şarap mahsenine giderek Adnan ' ın istediği şarapları almaya inen Behlü ; l ' ü ; n yanına Bihter de geliyor . . .

Burada Behlü ; l ' e ' Neden Nihal ' in duygularıyla oynuyorsun? ' diyen Bihter ' e Behlü ; l ' ü ; n cevabı ç ; ok sert oluyor ve Behlü ; l , Nihal ' i sevdiğini ve kendisiyle olan ilişkisinin de sona erdiğini sö ; ylü ; yor . . .

Bunu duyan Bihter , yıkılıyor . . . . Firdevs Hanım ve nişanlısının verdiği akşam yemeğine katılan Bihter , Behlü ; l ve Nihal ' in mutluluk pozlarını gö ; rdü ; kç ; e ç ; ılgıana dö ; nü ; yor . . . Ve annesine Behlü ; l ' le olan yasak aşkını itiraf ediyor . Bununla da yetinmeyen Bihter , artık dayanacak gü ; cü ; nü ; n olmadığını belirterek ' Tü ; m gerç ; eği Adnan ' a da anlatacağım ' diyor . . .

İŞTE BİHTER ' İN YASAK AŞKINI İTİRAF ETTİĞİ AN . . . .

&ldquo ; Aşk-ı Memnu&rdquo ; da dengeler değişince , izlenme oranı patlama yaptı . Bihter ' in , annesinin ayaklarına kapandığı bö ; lü ; m reyting sıralamasında zirveye oturdu .

Savaş gö ; zyaşıyla bitti

* &ldquo ; Aşk-ı Memnu&rdquo ; nun ö ; nceki akşam ekrana gelen bö ; lü ; mü ; nde Bihter , bebeğini aldırdı . Bir de bü ; yü ; k aşkı Behlü ; l ' ü ; n gö ; zü ; nü ; n ö ; nü ; nde Nihal ' e tutulması ve evlilik planlarını hızlandırması , genç ; kadını uç ; urumun kıyısına sü ; rü ; kledi . Ve Bihter , bugü ; ne kadar savaş halinde olduğu annesinin dizlerine kapanarak &ldquo ; Ö ; lü ; yorum anne , kurtar beni&rdquo ; diye ağladı .

Firdevs evlenmeyecek

* Dengelerin değişmesi , reytingleri de etkiledi . Dizinin bu bö ; lü ; mü ; , A/B ' de yü ; zde 47 . 2 izlenme payı , Tü ; m Kişiler ' de yü ; zde 39 izlenme payı ile birinci oldu . Nebahat Ç ; ehre ise artık sona yaklaşıldığını aç ; ıkladı : &ldquo ; Son 7-8 bö ; lü ; m kaldı . Gü ; zel bir yerde bırakmak istiyoruz . Bir de sır vereyim , Firdevs evlenmeyecek . Paragö ; z biri olsaydı , o zengin kısmeti reddetmezdi . &rdquo ;