Chp'den Belediyeye Ziyaret

CHP'nin 3 Nisan'da yapılan Bartın il kongresinde il başkanlığına seçilen Selim Karakaş, beraberinde il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bartın Belediyesi'ne gelerek Başkan Cemal Akın'ı ziyaret etti

Chp'den Belediyeye Ziyaret
CHP'nin 3 Nisan'da yapılan Bartın il kongresinde il başkanlığına seçilen Selim Karakaş, beraberinde il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bartın Belediyesi'ne gelerek Başkan Cemal Akın'ı ziyaret etti.
CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş, CHP yönetim kurulu üyeleri Mehmet Arslan, Fahri Özsoy, Barış Özkan, Cevat Arslantürk, Celal Bitiktaş, Ertan Cengiz, Orhan Çaça, Fatma Doğan, Türker Kandıralı, Fatma Özcan, Bican Akyemiş, Turgut Albayrak, Mustafa Sağ ve Hüseyin Sevim'in bulunduğu ziyarette bir konuşma yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, Selim Karakaş ve yönetim kurulunu tebrik ederek başarılar diledi. Siyasi partide il başkanlığı yapmanın büyük özveri istediğini belirten Başkan Akın, "Ben de 11 yıl il başkanlığı yaptım. Tabanla iyi ilişkiler içinde olup, ilçeler ve beldeleri ayakta tutmak gerekiyor. İl Başkanlığı halk ile iç içe olmaktadır.Zamanın önemli bir bölümünü vermektedir" dedi. Belediye Başkanlığı süresince sürtüşmeye girmeden, istişareler yaparak çalışma düsturu içinde hareket ettiklerini belirten Başkan Akın, "Belediye meclis üyelerimiz ile parti ayırımı yapmaksızın ve bunu telaffuz bile etmeksizin Bartın için iyi hizmetler vermeye çalışıyoruz. Danışmadan iş yapmıyoruz. Her kesin ve her kesimin katkısını bekliyoruz" dedi.
CHP İl Başkanı Selim Karakaş ise yaptığı konuşmada belediye çalışmalarında üzerlerine düşen görevlerde destek olacaklarını belirterek, "Siyaseti bölgemizin gelişmesi için yapıyoruz. Düşüncelerimiz farklı olabilir. Ancak ülke siyasetini bir kenara bırakıp bölge siyasetinde ortak hareket ederek gelişmeyi sağlarız. Biz her türlü desteğe hazırız. Birlikte güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Zaman zaman siyasi çekişmeler olabilir. Ancak birbirimize zarar vermeden uyarıcı olacağız.Yıllardır siyasetin içinde olduğunuz için bu hususlarda dikkatli davranacağınızı biliyorum.Saygı ve sevgi çerçevesinde olmayı arzu ediyoruz" dedi.