Başkan Solak'tan Ensari Bulut'un Mezarına Ziyaret

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, meclis üyeleri ile başkan yardımcıları, yaşamını kanserden dolayı yitiren Belediye eski Başkanı Ensari Bulut'un kabrini ziyaret etti

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, meclis üyeleri ile başkan yardımcıları, yaşamını kanserden dolayı yitiren Belediye eski Başkanı Ensari Bulut'un kabrini ziyaret etti. Oldukça duygulu anların yaşandığı ziyarette, Başkan Solak, meclis üyeleri ve bürokratlar Ensari Bulut'un kabrini çiçeklerle donatıp, dualar okudular.
Kanserle savaş haftası nedeniyle toplumun dikkatini bu hastalığa çekmek istediklerirni belirten Başkan Solak, rahmetli Bulut'un çok uzun yıllar bu hastalığa direndiğini, yaşama azmini hiçbir zaman yitirmediğini ama sonuda bu hastalığa teslim olduğunu söyledi. Başkan Solak sözlerini şöyle sürdürdü, "Kanser çok illet bir hastalık. Son yıllarda tıpta çok ilerleme var. Erken tanı ile korkulacak hastalık gurubundan çıktı. Önemli olan bu hastalıkta erken taşhisin konulması. Bu konuda gerek televizyonlarda gerekse gazetelere çıkan Ensari Bulut'un kansere karşı verdiği mücadelesi topluma örnek ve bir çok hastaya da moral olmuştur" dedi.