Şair Münevver Düver Aydın'a Geliyor

Adanalı Şair, Yazar, Gazeteci ve Fotoğraf Sanatçısı Münevver Düver, Türkiye'nin her yerinden Söyleşi ve imza günü daveti alıyor.

Şair Münevver Düver Aydın'a Geliyor
2- Nisan 2010 Cuma günü saat 14.00'de kutlanmakta olan Kütüphaneler Haftası programı çerçevesinde Aydın İl Halk Kütüphanesi'nin davetlisi olarak söyleşi ve imza gününe katılacak. Slayt gösterisi ile hem söyleşi yapacak hem de kitaplarını okuyucularıyla buluşturacak.
Daha önce Adana, Ankara, İstanbul, Denizli, Yozgat, Sivas, Kars, Türkiye'nin bir çok yerinde, Geçtiğimiz yıl Aydın il merkezi ile Nazilli ve Söke ilçelerinde fotoğraf sergisi ve kitap imza günleri düzenleyen, Adana Girişimci Sanat, Edebiyat ve Bilim Adamları Topluluğu (GASAT) Başkanı olan Münevver Düver'in Daha önceki 22 Kitabını, geçtiğimiz günlerde ise 3 kitabını yayımlamıştı.
Münevver Düver'in Aydın İl Halk Kütüphanesinde ki proğramıda okurlarına imzalayacağı kitapları şunlar: Anne Sevgisi Sönmeyen Bir Alev, Güzel Mevlana, Yansıma, Adı Zenginliğinde Gizli Adana, Avrasya'da Runik Yazı, Bir Milletin Yok Ediliş Fermanı Çeçenistan, Ey Türk Gençliği, Şehit Sinan Eroğlu, Horasan Türkleri, Eski Türk İnancı Şamanizm, İslamiyet Öncesi ve Sonrası Türk Destanları, Türkiye'de Yaşayan, azınlıklar, Kıl Çadırdan İmparatorluğa Osmanlılar, Batı Trakya Türkleri, Hristiyan Türk Boyu Gagauzlar, Mehmedim'e, Anne'ye Özlem, Sevgi Barış Dostluk, Sevginin Bedeli olmaz, Dağ Ardı Duyamıyorum, Yalgın, Sırça Yürek, Güzeller Kervanı Gönülden Geçer ve Bombalarımıza Sponsor Arıyoruz.