Sükufe Cevahir'i terk edecek mi?

Salı aşkamlarının vazgeçilmez dizisi Geniş Aile, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle izleyenleri ekranları başına kilitledi...

Sükufe Cevahir'i terk edecek mi?
  Geniş Aile ' nin dü ; n yayınlanan 34 . bö ; lü ; mü ; nde Cevahir ' in yeni dalgası Hayat ile fazla zaman geç ; irmesi ve Hayat ' ın evinde kalmaya başlaması Sü ; kufe ' yle arasını iyice aç ; mıştır . . .

Bu durumu farkına varan Cevahir , Sü ; kufe ' den ö ; zü ; r dileyerek kendisini affetmesini ister . . . Ama Cevahir ' in hiç ; beklemediği bir zamanda babası tarafından evden kovulması ve sığınacak bir liman araması nedeniyle yine olaylar sarpa sarar . . .

Cevahir , evden kovulmuştur ve sığınacak bir yer ararken yine karşısına Hayat ç ; ıkar ve Hayat ' ın evinde kalmaya başlar . . . Durumu ö ; ğrenen Bilal de Şü ; kufe ' ye haber verir . . .

Durumun vehametini anlayan Cevahir , Hayat ' ın evinde kalmaktan vazgeç ; erek hemen Şü ; kufe ' nin yanına giderek ö ; zü ; r diler ama nafile . . . Şü ; kufe ç ; ok kızmıştır ve Bilal ' in yayına giderek ' Beni en kısa zamanda istemeye gelin ' der . . .

Sukü ; fe , gerç ; ekten Cevahir ' den ayrılacak mı?

Hayat , Cevahir ' in peşini bırakacak mı?

Şukü ; fe ve Bilal evlenecek mi?

Tü ; m bu soruların cevabı Geniş Aile ' nin 9 Mart Salı gü ; nü ; yayınlanacak 35 . bö ; lü ; mü ; nde cevabını bulacak . . .