Muhsin Yazıcıoğlu Bursa'da Anıldı

Bir yıl önce seçim çalışmaları için gittiği Kahramanmaraş'ta helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Kurucu Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Bursa'da dualarla anıldı.

Muhsin Yazıcıoğlu Bursa'da Anıldı
  Büyük Birlik Partisi İl Teşkilatı ' nın Buttim Konferans Salonu ' nda düzenlediği törende Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişi için Kur an-ı Kerim okunup , dua edildi . Katılımın yoğun olduğu anma töreninde konuşan BBP İl Başkanı Tahir Kahveci , Yazıcıoğlu ' nun ölümünün üzerinden bir yıl geçtiğini hatırlatarak , " Onun ruhu bizimle . Ülkemizin birliği ve beraberliği daim olsun . Rahmetli genel başkanımız bunu arzu ederdi . ' O hayallerim ' diye başladığı hayallerini gerçekleştirmek için mücadeleye devam edeceğiz . Unutmadık , unutturmayacağız " dedi .
Geceye katılanlar , Yazıcıoğlu ' nun Mamak Cezaevi ' ndeyken yazdığı ' Üşüyorum ' şiiri ve sinevizyon gösterisiyle duygu yüklü anlar yaşadı . Partinin Kurucu İl Başkanı Veysel Aşkın , Kurucular Kurulu üyesi Ahmet Yıldız ve eski il başkanı Muhsin Yiğit , Muhsin Yazıcıoğlu ' nu anlattı . Törene AK Parti Milletvekilleri Ali Kul ve Mehmet Ocakten de katıldı .