Fenerbahçe Galatasaray maçı hangi kanalda ve saat kaçta ( Derbi ile ilgili her şey)

Fenerbahçe Galatasaray derbisi saat kaçta oynanacak. Fenerbahçe Galatasaray derbisi için uzmanlar neler söyledi. Fenerbahçe Galatasaray derbisinde kim galip çıkar işte Fenerbahçe Galatasaray derbisi ile ilgili her şey.

Fenerbahçe Galatasaray maçı hangi kanalda ve saat kaçta ( Derbi ile ilgili her şey)
  Galatasaray Fenerbahç ; e derbisi bu akşam oynanacak . Galatasaray ve Fenerbahç ; e şampiyonluk yolunda kozlarını paylaşacak . İşte Galatasaray-Fenerbahç ; e derbisinin başlama saati ve maç ; ö ; ncesi notlar . . .

Ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahç ; e bu akşam Ali Sami Yen Stadı ' nda karşı karşıya gelecek . Turkcell Sü ; per Lig ' in 27 . haftasında karşılaşacak olan Galatasaray ve Fenerbahç ; e maç ; ı saat 19 : 00 ' da başlayacak . .


Galatasaray - Fenerbahç ; e maç ; ö ; zeti ve fotoğraflar iç ; in tıklayın


Galatasaray - Fenerbahç ; e maç ; ının saat 19 : 00 itibariyle canlı anlatımını , maç ; sonrası ö ; zetini , maç ; tan fotoğrafları , teknik adam yorumları . . .


BÜ ; YÜ ; K DERBİDEN NOTLAR . . .
Galatasaray ve Fenerbahç ; e arasında bu akşam oynanacak bü ; yü ; k derbi şampiyonluk yolunda her iki takım iç ; inde bü ; yü ; k ö ; nem arzediyor . Bursaspor ' un puan kaybetmesiydle daha da ö ; neli hale gelen derbide eğer Galatasaray kazanırsa , Bursaspor ile puan farkını 2 ' ye indirme fırsatını bulacak . Eğer maç ; ı Fenerbahç ; e kazanırsa Turkcell Sü ; per Lig ' in son 7 haftasına liderin 3 puan gerisinde girme fırsatı yakalayacak .
FENER İÇ ; İN KADER ANI
Fenerbahç ; e Kadıkö ; y ' de devirdiği Galatasaray ' ı burada da devirirse şampiyonluk yolunda bü ; yü ; k bir adaım atmış olacak . Bu maç ; la kö ; tü ; gidişe dur deme ve şampiyonluk yarışından kopmama fırsatını bulan Fenerbahç ; e iç ; in mu maç ; oldukç ; a ö ; nemli . Eğer kaybederse Kanarya ' lar şampiyonluk yolunda havlu atmış olacak

GALATASARAY İÇ ; İN BÜ ; YÜ ; K FIRSAT
Galatasaray bu akşamki bü ; yü ; k derbi de Fenerbahç ; e ' yi yenip lider ile arasındaki puan farkını 2 ' ye dü ; şrecek . Ayrıca Turkcell Sü ; per Lig ' in 31 . haftasında Bursaspor ' u konuk edecek olan Galatasaray iç ; in bu maç ; bü ; yü ; k fırsat . Kendi sahasında konuk edeceği Bursaspor maç ; ının kazanırsa Cimbom , hem derbi galibi hemde Bursasppor ' u yenerek liderlik koltuğuna oturmuş olacak .
EZELİ REKABETTE FENERBAHÇ ; E Ü ; STÜ ; NLÜ ; ĞÜ ;
Galatasaray ile Fenerbahç ; e arasında oynanan ve sadece Tü ; rkiye ' nin değil dü ; nyanında gö ; zü ; nü ; n bu maç ; ta olduğu bü ; yü ; k derbide Fenerbahç ; e ' nin ü ; stü ; nlü ; ğü ; bulunuyor . Galatasaray ile Fenerbahç ; e arasında tam 363 maç ; oynandı ve Fenerbahç ; e ' nin maç ; larda Galatasaray ' a karşı 137-116 ü ; stü ; nlü ; ğü ; bulunuyor . Atılan gollerde ise 510-463 gol ile yine Fenerbahç ; e ' nin Galatasaray karşısında ü ; stü ; nlü ; ğü ; var .
ARDA 2 . YARIDA

Galatasaray ' ın kaptanı Arda Turan , sakatlığını bü ; yü ; k oranda atlattı ve takımla birlikte son iki idmana ç ; ıktı . Teknik direktö ; r Frank Rijkaard , yıldız oyuncuyu Fenerbahç ; e maç ; ında 18 kişilik kadroya alacak .

Arda , oyunun gidişatına gö ; re ikinci devre sahaya sü ; rü ; lecek . Ezeli rakipleri ile kader maç ; ına ç ; ıkacaklarını kaydeden kaptan , &ldquo ; Mutlaka oynamak istiyorum . Bö ; yle ö ; nemli bir maç ; ta arkadaşlarımı yalnız bırakamam&rdquo ; dedi .

Fenerbahç ; e karşısında tek hedeflerinin 3 puan olduğunu kaydeden Arda Turan şunları sö ; yledi : &ldquo ; Geç ; en hafta Trabzon ' da kaybedince bü ; yü ; k bir avantaj kaç ; ırmıştık . Bursaspor ' un kaybetmesiyle yeniden umutlandık . Galip gelirsek işi mutlaka bitiririz . &rdquo ;

Kaptan Alex siftah peşinde
Bu sezon Sü ; per Kupa ' da Beşiktaş ' a , ilk yarıdaki derbide Galatasaray ' a 2 ' şer gol atarak , elde edilen galibiyetlerde en bü ; yü ; k paya sahip olan Brezilyalı yıldız , iki ezeli rakibe karşı ç ; ıktığı 28 derbide 13 gol atmayı başarmıştı . Bu arada arkadaşlarıyla yaptığı konuşmalarda , kazanmak iç ; in ne gerekiyorsa onları yapmaları gerektiğini vurgulayan Sambacı , &ldquo ; Daha ö ; nce birç ; ok kez Galatasaray maç ; ı oynadık ve kazandık . Yine başarmalı ve oradan galibiyetle ç ; ıkmalıyız . Bunu başaracak gü ; ç ; te olduğumuzu hepimiz ç ; ok iyi biliyoruz . Camia bizden galibiyet bekliyor , unutmayın&rdquo ; dedi .


Derbide 364 ' ü ; ncü ; randevu


Dü ; nyanın sayılı derbilerinden GS-FB karşılaşması her iki camiada da tam anlamıyla nefes kesici bir hal almış durumda .

Taraflar dev derbi iç ; in tü ; m hazırlıklarını sü ; rdü ; rü ; rken , sakatlıklar her iki teknik direktö ; rü ; en ç ; ok dü ; şü ; ndü ; ren konu . Sakat oyuncuların başında da Galatasaray ' da Arda , Fenerbahç ; e ' de ise Emre Belö ; zoğlu geliyor . Arda , Galatasaray ' ın son antremanının tamamına katılırken , oynayabileceği işareti verirken , Emre ' nin durumu daha kritik . Galatasaray-Fenerbahç ; e maç ; ı Pazar gü ; nü ; TSİ 19 : 00 ' da başlayacak ve Lig TV ' den naklen yayınlanacak . Londravizyon ise karşılaşmayı canlı anlatımda sunacak .

10 yıllık rekabette şu ana kadar 363 kere karşılaşmış olan Fenerbahç ; e ve Galatasaray , 110 maç ; ta berabere kaldı . FB , 137 kez , GS ise 116 kez kazandı . Bu ezeli rekabette Ali Sami Yen ' de şimdiye kadar 45 kez karşılaşan takımlardan Fenerbahç ; e , bu maç ; ların 19 ' unu , Galatasaray 10 ' unu kazandı . 16 karşılaşma beraberlikle sonuç ; landı . Fenerbahç ; e , Galatasaray ile oynadığı son 10 lig maç ; ının ise sekizini kazandı . Bir maç ; berabere bitti . Oynamaları halinde bir GS-FB derbisinde ilk kez forma giyecek oyuncular ise Galatasaray ' da , Lucas Neill , Dos Santos , Jo ve Caner , Fenerbahç ; e ' de ise Bekir , Ö ; zer ve Gö ; khan Ü ; nal .

İşte dev derbinin ilk 11 ' leri

Saat 19 . 00 ' da başlayacak dev karşılaşmayı , kariyerinde 7 . kez derbiye Cü ; neyt Ç ; akır yö ; netecek .

Cü ; neyt Ç ; akır ' ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Aleks Taşç ; ıoğlu yapacak . Dev maç ; ın dö ; rdü ; ncü ; hakemi ise Sü ; leyman Abay .

BURSASPOR YENİLDİ , GÖ ; ZLER DERBİYE Ç ; EVRİLDİ

Turkcell Sü ; per Lig lideri Bursaspor deplasmanda İstanbul Bü ; yü ; kşehir Belediyespor ' a 2-1 yenilirken , derbi maç ; ezeli rakipler iç ; in daha da anlamlı hale geldi .

Her iki takım da derbiden galibiyetle ayrılarak , şampiyonluk yarışında yeniden iddialı duruma gelmeyi amaç ; lıyor . Ligde Bursaspor ' un 58 , Galatasaray ' ın 53 , Fenerbahç ; e ' nin ise 52 puanı bulunuyor .

GALATASARAY ' DA ARDA SEVİNCİ

Ali Sami Yen Stadı ' nda bu sezon yaptığı 12 lig maç ; ından 9 ' unu kazanan , 3 ' ü ; nde berabere kalan ve rakiplerine hiç ; yenilmeyen Galatasaray ' da , derbi ö ; ncesi kaptan Arda Turan ' ın maç ; a yetişip yetişmeyeceği merakla bekleniyor .

Sakatlığı nedeniyle son Trabzonspor maç ; ında forma giyemeyen ve ve sadece dü ; nkü ; idmanın bir bö ; lü ; mü ; nde takıma katılan milli futbolcunun , tedavisinin ardından antrenmanın tamamında takımla ç ; alıştığı aç ; ıklandı .

Galatasaray ' da Harry Kewell ' ın sakatlığı ise sü ; rü ; yor .

FENERBAHÇ ; E ' DE EMRE SIKINTISI

Bu sezon Kadıkö ; y dışındaki 13 lig maç ; ından sadece 6 ' sını kazanabilen , son 3 deplasman maç ; ında 3 puan alamayan Fenerbahç ; e ' de ise Emre Belö ; zoğlu ' nun sakatlığı teknik heyeti dü ; şü ; ndü ; rü ; yor .

Sarı-lacivertli takımda bu sezonun en etkili oyuncusu olarak ö ; n plana ç ; ıkan , ancak eski takıma karşı Ali Sami Yen Stadı ' nda sahaya ç ; ıkıp ç ; ıkamayacağına merakla beklenen Emre Belö ; zoğlu , son antrenmana katılmadı .

Fenerbahç ; e ' de ayrıca Uğur Boral , Ali Bilgin ve Deniz Barış , dev derbide takımlarını yalnız bırakacak . Sakat oyunculardan Cristian Baroni ' nin durumu ise maç ; saatinde belli olacak .

MUHTEMEL 11 ' LER

Ezeli rakiplerin derbi maç ; ta sahaya ç ; ıkması beklenen olası 11 ' leri şö ; yle :

Galatasaray : Leo Franco , Sabri , Neill , Servet ( Emre Gü ; ngö ; r ) , Hakan Balta ( Caner ) , Keita , Mustafa , Barış , Giovani , Arda ( Elano ) , Jo

Fenerbahç ; e : Volkan Demirel , Gö ; khan Gö ; nü ; l , Lugano , Bilica , Andre Santos , Mehmet Topuz , Selç ; uk , Emre ( Deivid ) , Vederson ( Ö ; zer ) , Alex , Gü ; iza .