Öz Orman-iş Sinop'ta Örgütlenmesini Tamamladı

Öz Orman-İş Sinop Bölge Başkanı Nermin Yılmaz, sendikanın Sinop'ta örgütlenme çalışmasını tamamladığını ve yeni yönetimin oluştuğunu söyledi.

Öz Orman-iş Sinop'ta Örgütlenmesini Tamamladı
Öz Orman-İş Sendikası tarafından Garden Cafe'de yapılan basın toplantısında sendika çalışmaları anlatıldı. Sinop'ta 273 orman işçisinin tamamının sendikaya üye olduğunu belirten Öz Orman-İş Sinop Bölge Başkanı Nermin Yılmaz, il temsilciliğinin kurulduğunu ve tüm alt yapısını hazırlandığını kaydetti. Yılmaz, "Hak İş Konfederasyonu'na üye olan sendikamız çok genç ve bir o kadar da dinamik bir sendikadır. Sendikamız 81 il çevre ve orman müdürlükleri ile 217 Orman İşletme Müdürlüğü ve bin 316 orman işletme şefliğinde örgütlüdür" dedi.
Sendika olarak hazırladıkları ve Avrupa Birliği'nden onay bekledikleri eğitim projesi konusunda bilgi veren Nermin Yılmaz, "AB'nin onayına sunduğumuz eğitim projesi inşallah onaydan geçerek kabul edilecektir. Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ve Öz Orman İş Sendikamızın uzmanları ile AB uzmanlarının verecekleri eğitim programının, Sinop Bölgemizde uygulanacak olması bizim için memnuniyet vericidir" diye konuştu.
Öz Orman-İş Sinop Bölge Başkanı Nermin Yılmaz, sendika olarak, işçinin sendikalı olup olmadığına bakmaksızın, hangi sendikanın üyesi olduğuna bakmaksızın, kimliğinde işçi olan herkesin yanında olduklarını sözlerine ekledi. Toplantıda Öz Orman-İş Bölge Genel Sekreteri Hasan Altın ve Bölge Mali Sekreteri Muhammet Karakurt da hazır bulundu.