Üç maymunu oynamayacağım

Başbakan Erdoğan'ın müzik dünyasının ünlüleriyle yaptığı kahvaltıya davet edilmediğini söyleyen Fatma Girik, üç maymunu oynayamayacağını, Başbakan'ın birlik beraberlik çağrılarını samimi bulmadığını belirtti.

  Başbakan Erdoğan , aç ; ılım kahvaltısının ikincisini sinema sanatç ; ılarıyla yapacak . Yeşilç ; am ' ın 4 yapraklı yoncası Tü ; rkan Şoray , Filiz Akın , Hü ; lya Koç ; yiğit ve Fatma Girik katılmıyor . Kahvaltıya ç ; ağrılmadığını belirten Girik , &ldquo ; Birlik beraberlik , demokratik aç ; ılım adına yapılan toplantıya bile davet edilirken ayrım yapılıyor&rdquo ; dedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan geç ; en hafta sonu ilkini mü ; zik dü ; nyasının ü ; nlü ; leriyle yaptığı demokratik aç ; ılım kahvaltısının ikincisini sinema dü ; nyasının ö ; nde gelen isimleriyle yapacak . Başbakan Yardımcısı Hü ; seyin Ç ; elik ' in organize ettiği kahvaltıya Yeşilç ; am ' ın 4 yapraklı yoncası Tü ; rkan Şoray , Filiz Akın , Hü ; lya Koç ; yiğit ve Fatma Girik ise katılmıyor .

Resmi teklif yapılmadı


Milliyet ' in haberine gö ; re geç ; en yıl Cumhurbaşkanı Gü ; l ' ü ; n Ç ; ankaya Buluşması ' na da gitmeyen Şoray , yoğun programı nedeniyle aç ; ılım kahvaltısına katılamayacağını , ancak davetin de gelmediğini belirtti .
Koç ; yiğit ise Başbakanlıktan davet gelmediğini belirtti ve &ldquo ; Mart başında zaten yurtdışında olacağım ama zaten kahvaltıya ç ; ağrılmadım . Ç ; ağrılmadığım bir kahvaltıyla ilgili yorum yapmak istemem&rdquo ; dedi .
Filiz Akın da &ldquo ; O tarihte Tü ; rkiye ' de değiliz . Amerika ' da olacağız . Resmi bir davet de yapılmadı&rdquo ; diye konuştu .

&ldquo ; Halkın sö ; zcü ; sü ; Fato var&rdquo ;

Fatma Girik ise &ldquo ; Başbakan ' ın kahvaltısına davet edildiniz mi?&rdquo ; sorusuna &ldquo ; Ne kahvaltısı? Başbakan evinde mi kahvaltı verecek? Kahvaltıyı da yoksa Emine Hanım mı hazırlayacak?&rdquo ; diye espri yaptı . Kahvaltıya davet edilmediğini belirten Girik , ü ; ç ; maymunu oynayamayacağını , Başbakan ' ın birlik beraberlik ç ; ağrılarını samimi bulmadığını belirtti ve şö ; yle konuştu :
&ldquo ; Ben bu kahvaltıya ç ; ağrılmadım , ç ; ağrılsam da zaten gitmezdim . Birlik beraberlik , demokratik aç ; ılım adına yapılan toplantıya bile davet edilirken ayrım yapılıyor . Bu bile konsepte aykırı . . . Ben Fatma Girik olarak var olan sorunları teğet geç ; emiyorum , ağlayan bir ekonomi var , sokaklarda perişan olan TEKEL işç ; ileri var . Başbakan ' ın beni davet etmemesi gayet doğal . Zaten Başbakan ' ın davetinde yer alıp da , yaşadığımız şu sıkıntılı dö ; nemde birlik beraberlik ç ; ağrılarına kafa sallamak halkın sö ; zcü ; sü ; Fato ' ya ters gelirdi . &rdquo ;

Hü ; lya Avşar gidiyor


Başbakan ' ın sinemacılarla buluşmasına davet edildiğini belirten Hü ; lya Avşar ise &ldquo ; Ayağımdaki kırıktan ö ; tü ; rü ; gidebilirsem ben de gideceğim&rdquo ; dedi . Sinema oyuncusu Kadir İnanır ise henü ; z resmi davetin kendisine iletilmediğini belirtti . Yö ; netmen?Sinan Ç ; etin ise?&ldquo ; Haberim yok ama ç ; ağrılırsam mutlaka giderim&rdquo ; dedi .

Kimlerin adı geç ; iyor?

Başbakan ' ın Dolmabahç ; e ' deki ofisinde vereceği kahvaltıya katılacağı konuşulan 70 ü ; nlü ; isim arasında Hü ; lya Avşar , Tü ; rkan Şoray , Yılmaz Erdoğan , Kadir İnanır , Cü ; neyt Arkın , Necati Şaşmaz , Hale Soygazi , Haldun Dormen , Yıldız Kenter , Ayten Gö ; kç ; er , Mü ; şfik Kenter , Mesut Uç ; akan , Sinan Ç ; etin , Kenan İmirzalıoğlu , Kenan Işık , Mahir Gü ; nşıray , Uğur Yü ; cel , Derviş Zaim , Osman Sınav , Ö ; zgü ; Sırrı Sü ; reyya Ö ; nder , Nuri Bilge Ceylan , Fatih Akın , Ferzan Ö ; zpetek , Ö ; zcan Deniz ve Lale Mansur ' un adı geç ; iyor .