Türsab Yönetiminin Eskişehir Gezisi

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nin (TÜRSAB) yönetimi, Büyükşehir Belediyesi'nin projeleriyle ülkenin yeni iç turizm gözdesi olmaya başlayan Eskişehir'i daha yakından tanımak ve turizm gezi programlarına dahil etmek maksadıyla kente gezi düzenledi

Türsab Yönetiminin Eskişehir Gezisi
  Türkiye Seyahat Acentaları Birliği ' nin ( TÜRSAB ) yönetimi , Büyükşehir Belediyesi ' nin projeleriyle ülkenin yeni iç turizm gözdesi olmaya başlayan Eskişehir ' i daha yakından tanımak ve turizm gezi programlarına dahil etmek maksadıyla kente gezi düzenledi .
400 ' den fazla üyesi olan ve ülke turizmine yön veren Türkiye Seyahat Acentaları Birliği ' nin ( TÜRSAB ) Asya Grup Başkanı Aytekin Şahinbaş , yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Eskişehir ' e geldi . Eskişehir ' de yaşanan büyük değişimi yerinde görmek ve Türkiye ' nin turizm kentleri gezi programlarına dahil etmek için düzenlenen gezide konuk heyet ; Odunpazarı Evleri , müzeler , sanat merkezleri , Kent Park , Bilim Sanat ve Kültür Parkı , Haller Gençlik Merkezi , Porsuk Çayı ve çevresi başta olmak üzere bir çok bölgeyi dolaştı . Eskişehir programı ile ilgili açıklama yapan TÜRSAB Asya Grup Başkanı Aytekin Şahinbaş , Eskişehir ' in tüm Türkiye ' de büyük merak uyandıran önemli bir kentsel değişim ve gelişim süreci yaşadığını söyledi . Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaların Eskişehir ' de turizm açısından büyük bir potansiyel oluşturduğunu ifade eden Şahinbaş , " Eski Eskişehir ile şimdiki Eskişehir arasında çok büyük fark var . Sayın Yılmaz Büyükerşen ' in çalışmalarını çok takdir ediyoruz . Özellikle Odunpazarı Evleri , Safranbolu ve Beypazarı ' na turizm açısından önemli bir rakip olmaya başladı . Ayrıca , bozkırın ortasında plaj olması bizi en çok etkileyen çalışmalardan biridir . Parklardan Porsuk Çayı ' na , sanat merkezlerinden çiğböreğe kadar çok fazla ilgi çekici unsur var . Eskişehir ' i , iç turizm programlarına dahil etmek amacıyla yapılan çalışmaları yerinde görmek üzere buraya geldik . Turizmin gelişmesi hem acentalar , hem de kent esnafı ve halkı için çok önemli bir gelir kapısıdır " dedi .