Turknet'ten 'Bahar Kampanyası'

TurkNet'in 1 Mart'ta başlatacağı 'Bahar Kampanyası', 1 yıl süresince ayda 9,99 TL ödeyerek internete bağlanma fırsatı sunuyor.

Turknet'ten 'Bahar Kampanyası'
  TurkNet ' ten yapılan aç ; ıklamaya gö ; re kampanya katılımcıları ayrıca telefon gö ; rü ; şmelerinde TurkNet ' in Ekonomik Telefon Hizmeti kapsamındaki indirimli tarifelerinden de faydalanabiliyor .

1 Mb 4GB kotalı veya 8 Mb ' e kadar 4 GB kotalı ADSL paketlerini 12 ay boyunca ayda 9 , 99 TL ' ye sunan TurkNet , aktivasyon ve modem dahil tü ; m ü ; cretleri de 1 yıl boyunca taksitlendirerek tasarruflu internet kullanmak isteyen abonelere yardımcı oluyor . Kampanya katılımcıları yapacakları telefon gö ; rü ; şmelerinde , TurkNet ' in Ekonomik Telefon Hizmeti kapsamında sunduğu indirimli tarifelerden de faydalanma fırsatı yakalıyor . Bu sayede TurkNet aboneleri , şehiriç ; i gö ; rü ; şmelerinde yü ; zde 16 , şehirlerarasında yü ; zde 18 , GSM aramalarında yü ; zde 30 ve uluslararası aramalarda ise yü ; zde 50 ' ye varan indirimler elde ediyorlar .

Herhangi bir kod ç ; evirmeden , telefon cihazını , bağlantıyı ya da kabloları değiştirmeden elde edilen indirimli gö ; rü ; şme avantajının yanı sıra TurkNet , telefon gö ; rü ; şmelerine ait ç ; ağrı bilgileri ve toplam gö ; rü ; şme tutarını da ADSL faturasıyla birlikte gö ; ndererek abonelerine kolaylık yaşatıyor . Bu sayede TurkNet kullanıcıları ADSL ve Telefon hizmetine dair faturalarını kolayca takip etme ve tek bir noktadan ö ; deme fırsatı yakalıyor .

Kampanya hakkında bilgi veren TurkNet Bireysel İnternet Hizmetleri Ü ; rü ; n Mü ; dü ; rü ; Gaye Tatari , TurkNet ' in mü ; şterilerine sadece ADSL veya telefon hizmeti değil , ç ; oklu oyunu destekleyen ve tü ; m ihtiyaç ; larını tek bir hizmet sağlayıcıdan alabilmelerine olanak tanıyan uygun koşulları kapsayan paketler sunduğunu belirterek , ' Avantajlı ve mü ; şterilerimizin tü ; m ihtiyaç ; larına hizmet eden ü ; rü ; n portfö ; yü ; mü ; zü ; zaman iç ; erisinde daha da zenginleştirmeyi ve mü ; şterilerimizden alacağımız gü ; cü ; fiyatlarımıza tekrar yansıtmayı hedefliyoruz ' dedi .