Keban Barajı'ndan Dev Turna Balığı Çıktı

Elazığ'daki Keban Baraj Gölü'nde yakalanan 2 metre 25 santimlik dev turna balığı görenleri şaşırttı

Keban Barajı'ndan Dev Turna Balığı Çıktı
  Elazığ ' daki Keban Baraj Gölü ' nde yakalanan 2 metre 25 santimlik dev turna balığı görenleri şaşırttı . Vatandaşların cep telefonları ile hatıra fotoğrafı çektirdiği dev balık bakılçılar çarşısıda görücüye çıktı . Balığın cinsiyetinin erkek , medeni halinin ise dul olarak yazılması dikkat çekti .
Keban Baraj Gölü ' nde balıkçıların yakaladığı dev turna balığı Elazığ Balıkçılar Çarşısı ' nda görücüye çıktı . 143 kilo ağırlığında 2 metre 25 santim boyundaki balığa satıcılar ilginç bir kimlik bilgisi yapıp yapıştırdı . Kimlik bilgileri arasında , yakalanan balığın dul cinsiyetinin erkek , adının balık , soyadının ise Turna olduğu yazıyor . Balığı satın alan Balıkçı Aydın Taşkın , " Gece arkadaşlar tarafından yakalandı . Dev turna balığı 143 Kilo geliyor . 2 metre 25 santim Elazığ ' ın en sevilen balığı . Kırmızı et
fiyatları artınca halk beyaz ete yöneldi . Balık tercih ediliyor " dedi .
Balığın önünde vatandaşlar cep telefonları ile hatıra fotoğrafı çektirirken dev balık , kilosu 15 TL ' den önümüzdeki günlerde satışa çıkacak . Dev balığı gören çocuklar , ilk kez bu kadar büyük balık gördüklerini belirtti .