Kaymakamlardan, Hürsiad'a Ziyaret

Gaziantep'in Şahinbey İlçe Kaymakamı Ali Çınar ve Oğuzeli Kaymakamı Mehmet Akif Celep, Hür Sanayici ve İşadamları Derneği'ne (HÜRSİAD) nezaket ziyaretinde bulundu.

Kaymakamlardan, Hürsiad'a Ziyaret
  Ziyarette konuşan Şahinbey Kaymakamı Ali Çınar , sivil toplum kuruluşlarının , yer aldığı bölgenin kalkınmasında önemli rol aldığını ifade ederek HÜRSİAD ' ın sadece Gaziantep ' te TUSKON çatısı altında olması hasebiyle de Türkiye ve dünyada önemli bir vizyon üstlendiğini belirtti . Çınar , " HÜRSİAD ve TUSKON ' un faaliyetleri takip ediyorum , çok başarılı ve güzel faaliyetleri var . Verilen her kaliteli hizmetin arkasındayız " dedi .
Kaymakam Çınar ve Celep ' e , dernek hakkında bilgi veren HÜRSİAD Başkanı Mehmet Taşdemir , " Derneğimiz , yaklaşık 300 üyesiyle ilimizin en büyük işadamı derneklerinden . Yurtdışı gezilerimiz , seminerlerimiz , konferanslarımız , TUSKON Dünya Ticaret köprüsü programımız , Endonezya Ticari gezimiz , Ayın Konuğu programlarımızla iş adamlarımıza rehberlik amaçlı programlarımızla faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz " diye konuştu .
Taşdemir , " Kaymakamlarımıza ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim . Kaymakamlarımızın ilçelerimizde yapacağı hizmetleri desteklemeye her zaman hazırız " şeklinde konuştu .
Ziyarette konuşan TUSKON Başkan Yardımcısı ve GÜNSİAF Başkanı Cahit Erbalcı ise TUSKON ' un çalışmaları hakkında bilgi vererek ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti .