Isparta Davraz'da Kar Keyfi

Isparta Valiliği tarafından Davraz kayak merkezinde öğrenciler ve vatandaşlara yönelik düzenlenen etkinlikte, keyifli anlar yaşandı.

Isparta Davraz'da Kar Keyfi
  Isparta Valisi Ali Haydar Öner ve eşi Saadet Şen Öner , valilik tarafından düzenlenen kar şenliği etkinliğine vatandaşlarla birlikte katıldı . Alanya Türkler Anadolu Öğretmen Lisesi , Senirkent Sağlık Meslek Lisesi , Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi , Konya Selçuk Üniversitesi , Süleyman Demirel Üniversitesi ve Denizli Devlet Hastanesi çalışanlarının bir araya geldiği etkinlikte bir yandan kayak yapılırken , diğer yandan da çalan müzik eşliğinde dans edildi .
Kar üzerinde mangal keyfi yapan öğrenciler , Davraz kayak merkezinin , kandilerini okul stresinden biraz olsun uzaklaştırdığını ve tekrar gelmek istediklerini belirtti . Davraz kayak merkezini daha cazip hale geleceğini belirten Vali Ali Haydar Öner ; " Bugün Davraz ' da birkaç mevsimi yaşıyoruz . Hava sabah saatlerinde güneşliydi , öğle saatlerinde kar başladı ve devam ediyor . O saate kadar da konuklarımızı küçük bir etkinlikle buluşturduk . Gelenler , gönüllerince eğlendi " dedi .