Edremit Berberler Ve Kuaförler Odası'na Yeni Aday

Balıkesir'in Edremit Berberler ve Kuaförler Odası'nda kongre öncesi adaylar belirlenmeye başladı. Başkan adayı Yüksel Eker, adaylığını açıklayarak listesini kamuoyuna tanıttı.

Edremit Berberler Ve Kuaförler Odası'na Yeni Aday
  5 Mart Cuma günü Şükrü Tunar Kültür Merkezi ' nde gerçekleşecek olan Berberler ve Kuaförler Odası Kongresi öncesinde mevcut başkan Erdoğan Güder ' e rakip bir liste daha açıklandı . Yüksel Eker , sıkı bir yönetim kurulu listesi ile Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı ' na aday olduklarını açıklan bir basın toplantısı gerçekleştirdi .
Oba isimli kır bahçesinde kahvaltılı bir toplantı düzenleyen Yüksel Eker ' e yaklaşık 25 meslektaşı eşleriyle birlikte destek verdi . Toplantıda kısa bir konuşma yapan aday Yüksel Eker , seçimi kazanmaları durumunda , tüm üyeler ile daha sıkı iletişim halinde olacaklarını vurgulayarak , sloganlarının da , " Üyelerimiz bizim için değerlidir " olduğunu söyledi . Eker , " bu bir hizmet yarışıdır . Seçimi kazanmamız halinde , daha modern şartlarda teknolojinin nimetlerinden faydalanarak üyelerimize hizmet vereceğiz ve üyelerimize yönelik tanıtıcı , bilgilendirici seminerler ve farklı etkinlikler gerçekleştireceğiz . Bir yardım sandığı oluşturup , öğrencilere burslar vermek , bir internet sitesi kurup , üyelerimize daha kolay ulaşmak öncelikli hedeflerimizden sadece bazılarıdır . Şimdiden tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz " dedi .
Yüksel Eker ' in başkan adaylığını açıkladığı aday listesinde Yönetim Kurulu adayları , Musa Tuncel , Rıfat Koykaç , Zekeriye Dönmez , Serkan Meydanoğlu , Ayşegül Bodur , Mümin Altay , Denetim Kurulu adayları : Gamze Bayrak , Uğur Telli ve Nurullah Demirtaş bulunuyor . Toplantının bitiminde tüm adaylar ve meslektaşları , kır bahçesinde basın mensuplarına birliktelik örneği sergileyen hatıra fotoğrafları çektirdi .