CHP'lileri bile isyan ettirdi

CHP'nin İçişleri Bakanı Beşir Atalay hakkında verdiği gensoru önergesinin görüşmeleri gergin geçerken, CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman, gensoru görüşmeleri sırasında AK Parti sıralarından yine en çok tepki çeken isim oldu.

CHP'lileri bile isyan ettirdi
  Arıtman , CHP sıralarının ö ; nü ; nde oturmasına rağmen Grup Başkanvekili Hakkı Sü ; ha Okay tarafından yerinden kaldırılarak arka sıralara gö ; nderildi . Ancak Arıtman , arka sıralara geç ; mesine rağmen hatiplere laf atmaya devam etti .

YETER ARTIK BE . . .

İç ; işleri Bakanı Atalay , kü ; rsü ; de konuşurken dayanamayarak , ' Burada bir sayın bayan milletvekili var , ben ne zaman kü ; rsü ; ye ç ; ıksam konuşmaya başlıyor . Sanki milletvekili değil , buraya bağırmaya gelmiş , bö ; yle bir şey olamaz ' diyerek tepkisini gö ; sterdi . Arıtman ' ın hemen yanındaki sırada oturan AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin de , dayanamayarak ' Yeter artık be , yeter be ' diye bağırdı .

Şahin ' in sesi Genel Kurul salonunda yankılanırken , Arıtman ile Şahin ' in kavga etmelerini ö ; nlemek iç ; in idare amirleri devreye girdi . Ancak Arıtman , tü ; m bu olanlara rağmen laf atmaya devam etti . Sonunda CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol , eliyle ' Sus artık sus ' işareti yaptı .

Kaynak : Bugü ; n