Çekmeköy'de silahlı soyguncu dehşeti

Çekmeköy'de bir otobüs firmasının yazıhanesine gelen silahlı soyguncu, bir kadını öldüresiye darp etti.

Çekmeköy'de silahlı soyguncu dehşeti
  Ç ; ekmekö ; y ' de bir otobü ; s firmasının yazıhanesine gelen silahlı soyguncu , bir kadını ö ; ldü ; resiye darp etti . Gü ; venlik kamerasınca gö ; rü ; ntü ; lenen ve atkısı ile yü ; zü ; nü ; gizlemeye ç ; alışan soyguncu , kasayı aç ; amayınca elini kolunu sallayarak işyerinden ayrıldı .
Olay , Mehmet Akif Mahallesi Halk Caddesi ü ; zerinde bulunan bir otobü ; s firmasına ait yazıhanede yaşandı . Alınan bilgiye gö ; re , saat 21 . 30 sıralarında otobü ; s firmasına gelen bir kişi , kapıdan iç ; eri girer girmez silahını doğrulatarak , işyeri personeli Nursel Kara ' nın ( 39 ) arka tarafa geç ; mesini istedi . Şahıs daha sonra bankodan iç ; eri girerek Kara ' ya silahın kabzası ile vurmaya başladı . Yaklaşık 1 . 5 dakika boyunca Kara ' yı darp eden zanlı , daha sonra cebindeki biber gazını ç ; ıkardı . Bunu fark eden Nursel Kara ,
hemen başını yere eğdi . Saldırgan biber gazını Kara ' nın saç ; ına sıktıktan sonra kasaya yö ; neldi . Kasayı aç ; mayı başaramayan silahlı soyguncu , daha sonra sakin bir tavırla işyerinden ayrıldı . Olayın ardından yakınlarına haber veren Nursel Kara , hastaneye kaldırıldı . Yü ; zü ; ne dikiş atılan ve birç ; ok yerinde darp izleri oluşan Kara , daha sonra evine gö ; nderildi .
Yaşadığı dehşeti anlatan Nursel Kara , ' Direkt kapıyı aç ; ıp , iç ; eri girdi . Girer girmez de silahı gö ; sterdi . ' Bu bir soygundur ' deyip , beni işyerinin arka kısmına doğru itti . Bana zarar vereceğini dü ; şü ; nü ; p , ' Ne kadar para varsa al ' dedim . Daha sonra beni arkaya itip , vurmaya başladı . Sanırım beni etkisiz hale getirmeye ç ; alıştı . Daha sonra elindeki biber gazını fark ettim . Gö ; zlerimi kapatıp , başımı eğdim . Ben yere dü ; şene kadar vurdu . Yü ; zü ; mü ; n her yerinde darp izi var . Kasayı sü ; rekli kilitli tuttuğum iç ; in
aç ; amadı . Beni darp ettikten sonra kaç ; tı ' diye konuştu .
Olayın ardından gü ; venlik kamera gö ; rü ; ntü ; lerini inceleyen polis , kaç ; an şahsın yakalanması iç ; in soruşturma başlattı .