Burhaniye Tarzan'ı Film Teklifi Bekliyor

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, soğuk kış günlerinde kısa kollu gömlekle gezen Tarzan Emin Çivi, film teklifi bekliyor

Burhaniye Tarzan'ı Film Teklifi Bekliyor
  Balıkesir ' in Burhaniye ilçesinde , soğuk kış günlerinde kısa kollu gömlekle gezen Tarzan Emin Çivi , film teklifi bekliyor . Uzun saçları , fötr şapkası ve kollarında saatleri ve bileklikleri ile dikkat çeken 63 yaşındaki Emin Çivi , filmlerde oynamadan ölürse gözünün açık gideceğini söyledi .
İlçede ilginç giyim tarzı ve hareketleri ile dikkat çeken ve Tarzan lakabı ile anılan Emin Çivi , filmlerde oynamak istiyor . Herkesin kalın palto ve kabanlarda üşüdüğü soğuk kış günlerinde kısa kollu gömleği ve kravatı ile gezen Emin Çivi , üşümediğini söyledi . Çocukluğundan beri filmlerde oynamayı hayal ettiğini belirten Tarzan Emin Çivi , " Yaz kış kısa kollu gömlekle geziyorum . Saçlarımı hep uzatırım . Fötr giymeyi de çok seviyorum . Benim bu kıyafetim ilgi çekiyor . Özellikle turistler fotoğraflarımı çekiyorlar . Yaz kış denize girerim . Ayrıca ağaçlara tırmanmayı da seviyorum . Hayalim filmlerde oynamak . Bunun için teklif bekliyorum . Filmlerde oynamadan ölürsem gözüm açık gider " dedi .