BBP : Milliyetçiler artık birleşmeli

Bahçeli'nin ATP'ye yaptığı ziyaretle başlayan milliyetçi bütünleşmesi sürecine bir destek de BBP'den geldi

BBP : Milliyetçiler artık birleşmeli
  BÜ ; YÜ ; K Birlik Partisi Genel Başkanı Yalç ; ın Topç ; u , milliyetç ; i partilerin birleşmesi konusunda MHP ' den kendilerine net bir teklif ile gelindiğinde bunu parti yetkili organlarında değerlendireceklerini kaydetti . Genel Başkan Topç ; u , &ldquo ; Ben Yalç ; ın Topç ; u olarak Tü ; rk milliyetç ; ilerinin bir araya gelmesi iç ; in her tü ; rlü ; fedakarlığı yaparım&rdquo ; dedi .

YALÇ ; IN Topç ; u devamla şö ; yle konuştu : &ldquo ; Ben 14 yaşından bu yana ü ; lkü ; cü ; kimlik ile yaşıyorum . Şu anda kurumsal bir yapının başındayım . Biz bir kadroyuz . Partimizin karar organlarındaki değerli kişiler de milliyetç ; i davanın cefasını yıllar boyu ç ; ekmiş , Tü ; rk milliyetç ; ilerinin birlik ve beraberlik iç ; inde olmasının ö ; nemini bilen insanlardır .

BBP ' birleşme ' iç ; in net tekliflere sıcak
MHP Genel Başkanı Devlet Bahç ; eli ' nin geç ; tiğimiz salı gü ; nü ; grup toplantısında yaptığı birleşme ç ; ağrısının ardından Aydınlık Tü ; rkiye Partisi ' ni ziyaret ederek &ldquo ; birleşme&rdquo ; mesajları vermesi , Bü ; yü ; k Birlik Partisi ' nde de heyecan yarattı . BBP Genel Başkanı Yalç ; ın Topç ; u , Yeniç ; ağ ' a verdiği demeç ; te , &ldquo ; net bir teklifle gelinmesi&rdquo ; halinde bunu değerlendireceklerini sö ; yledi .

Kurullarımız değerlendirir
Topç ; u , partilerinin adından kaynaklanan misyonun her zaman bilincinde olduklarını belirterek , ' Ben Yalç ; ın Topç ; u olarak Tü ; rk milliyetç ; ilerinin bir araya gelmesi iç ; in her şeyi yaparım . Şu anda kurumsal bir yapının başındayım . Biz bir kadroyuz . Bize net bir teklif ile gelindiğinde bunu parti karar organlarında elbette değerlendiririz&rdquo ; dedi .

Fedakarlığa hazırım
Şu an da BBP ' ye yö ; nelik olarak birleşme yö ; nü ; nde bir adım atılmadığını ifade eden Topç ; u , &ldquo ; Şu anda net bir adım atılmış değil . Partimizin karar organlarındaki ö ; nemli kişiler de milliyetç ; i davanın geç ; mişten bu yana cefasını ç ; ekmiş insanlardır . Birleşme konusunda yapılacak ç ; ağrıları değerlendiririz . Yalç ; ın Topç ; u olarak Tü ; rk milliyetç ; ilerinin bir araya gelmesinde her tü ; rlü ; fedakarlığı yaparım&rdquo ; şeklinde konuştu .

Geç ; mişimiz tertemiz
BBP ' nin Tü ; rkiye ' nin iç ; inden geç ; tiği sü ; reç ; dikkate alındığında tertemiz bir geç ; mişe sahip olduğunu vurgulayan Topç ; u şunları kaydetti : &ldquo ; BBP , Tü ; rkiye ' nin iç ; inden geç ; tiği sü ; reç ; te tertemiz bir geç ; mişe sahip 18 yıllık bir partidir . 1 milyon oyu var . Ben bu şartlarda yalnız başıma karar veremem . Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu dö ; neminde de birlik iç ; in bizim ç ; abalarımız oldu . Bu nedenle misyonumuz gereği yapılan bü ; tü ; n ç ; ağrıları değerlendiririz . '

( YENİÇ ; AĞ )