Bbp Kahramanmaraş İl Kongresi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, iktidara geldiklerinde bugünkü güvenlik konseptini yırtıp çöpe atacaklarını belirterek, 'Bölücü terör Habur'da racon kesti, bir Allah'ın kulu sesini çıkartamadı' dedi

  Büyük Birlik Partisi ( BBP ) Genel Başkanı Yalçın Topçu , iktidara geldiklerinde bugünkü güvenlik konseptini yırtıp çöpe atacaklarını belirterek , " Bölücü terör Habur ' da racon kesti , bir Allah ' ın kulu sesini çıkartamadı " dedi .
BBP ' nin Kahramanmaraş İl Kongresi , Genel Başkan Yalçın Topçu ' nun katılımıyla Batıpark Spor Salonu ' nda gerçekleştirildi . Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı ' nın okunmasıyla başlayan kongrede merhum Muhsin Yazıcıoğlu ' nun koltuğu boş bırakılarak yerine portresi kondu . Binlerce partilinin katıldığı ve BBP ' nin Güvenlik-Özgürlük-Refah ( GÖR ) projesinin tanıtıldığı kongrede konuşan Topçu , BBP ' nin hedefinin iktidar olduğunu ve bunun için Türkiye ' yi karış karış dolaştıklarını ifade etti . Ülkenin içinde
bulunduğu manzaranın komedi dizilerini aratmadığını ileri süren Topçu , ' ' Başbakan ' a hatırlatmak istiyorum . Sizler masallara konu olan çoban gibi bir şeyler söylüyorsunuz . Gerçekler ise farklı . Bugün 8 , 5 milyon insan asgari ücretin altında para alıyor ve meclisteki 550 kişi ise bunların aldığının kaç mislini bir ayda alıyor . 20 milyon insan ise asgari ücrete mahkum . Yine meclisteki bir vekil asgari ücretlinin tam 20 katı maaş alıyor . Türkiye ' de öyle bir gelir adaletsizliği var ki bunların yaptığını kurt
kuzuya yapmaz " diye konuştu .
72 milyona , ülkenin her karışına güvenlik özgürlük ve refah getireceklerini anlatan Topçu , " Geleceğin Türkiye ' si ve insanımız için ' önce Türkiye ' diyoruz , ' Türkiye kazansın ' diyoruz . Bakınız iç ve dış borç miktarı 600 milyar dolar olmuş . Tarım ve hayvancılıkla ilgili ürünleri dışarıdan alıyoruz . Biz iktidara geldiğimizde bunların hiçbiri olmayacak " ifadelerini kullandı .
Türkiye ' nin güvenliğinin de ortada olduğunu belirten Topçu sözlerini şöyle sürdürdü : " 25 senedir çözülemeyen bir bölücü terör belası var . Beceriksizlikler nedeniyle bölücü terör Habur ' da rajon kesti ve bir Allah ' ın kulu sesini çıkaramadı . Bu işte iktidar yanlış yaptı . Bugünkü güvenlik konseptini yırtıp çöpe atacağız . Terörle mücadelede resmi rakamlara göre 40 bin insanımızı kaybettik "
Topçu , devletin 8-15 yaşandaki çocuğu hapse atmak yerine o taşı o çocukların eline veren eli kırması gerektiğini dile getirdi . Terör ve şiddetin toplumsal barışı bozduğunu aktaran Topçu , son 30 yılda teröre 400 milyar TL para harcandığını öne sürdü . Milletin desteğini alarak iktidara gelen hükümetin yüzünü Atlantik ötesine döndüğünü ileri süren Topçu , hükümetin yaptığı yanlıştan bir an önce dönmesi gerektiğini bildirdi .
Türkiye ' de yeni bir Anayasa ' nın şart olduğunu dile getiren Topçu sözlerini şöyle tamamladı : " Anayasa değişikliğini Allah bize nasip ettiği takdirde 12 Mart ' ı , 12 Eylül ' ü , 28 Şubat ' ı , balyozu milletin önünde diz çöktürteceğiz . Ve bir daha Türkiye ' de darbenin esamesi hiçbir zaman okunmayacak . "
Topçu konuşmasında partisi tarafından hazırlanan Güvenlik-Özgürlük-Refah ( GÖR ) projesini partililere anlattı .
( YUT-EA-Y )