Başbakanlık'tan görüşme açıklaması

Ankara'da sürpriz görüşme... İhsan Doğramacı'nın cenaze töreninde Erdoğan ile ayak üstü sohbet eden İlker Başbuğ, namazdan sonra Başbakanlık'a geldi ve 1 saat 20 dakika süren bir görüşme yapıldı.

  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Başbuğ Başbakanlık yeni binada gö ; rü ; ştü ; . Sü ; rptiz gö ; rü ; şme 1 saat 20 dakika sü ; rdü ; ve İlker Başbuğ Başbakanlıl yeni binadan ayrıldı .

Alınan bilgiye gö ; re sü ; rpriz gö ; rü ; şmeyi Başkana Erdoğan ' ın talep etti ve İlker Başbuğ ' u cenaze tö ; reninde bizzat kendisi davet etti .

4 MART GÖ ; RÜ ; ŞMESİ ERKENE ALINDI

Başbakanlık ' tan beklenen aç ; ıklama yapıldı .

Başbakanlık ' tan yapılan aç ; ıklamada , 4 Mart ' ta yapılması gereken olağan gö ; rü ; şmenin erkene alınarak bugü ; n yapıldığı belirtildi .

' OLAĞAN Ü ; STÜ ; DURUM YOK '


Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye gö ; re , ortada her hangi bir krizin sö ; z konusu olmadığı ve Doğramacı ' nın cenazesinde yapılan ayak ü ; stü ; sohbetin devamının Erdoğan ' ın davetiyle Başbakanlık ' ta gerç ; ekleştirildiği ifade ediliyor . . .

AĞZINI KAPATARAK KONUŞMUŞTU


Vefat eden İhsan Doğramacı iç ; in dü ; zenlenen devlet tö ; reninde , cenaze namazından ö ; nce Kocatepe Camii ' nin avlusunda bir araya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ bir sü ; re sohbet etmişti . Gö ; rü ; şmede Başbuğ ' un konuşurken ağzını kapatması dikkat ç ; ekmişti .