Aşk-ı Memnu Fragman 62. Bölümde Şok Gelişmeler

Kanal D'nin Perşembe akşamlarında izlenme rekorları kıran dizisi Aşk-ı Memnu'nun 63.bölümünde neler olacak?

  Kanal D ' de yayınlanan ve Perşembe akşamlarına damga vuran Aşk-ı Memnu ' da sular durulmak bilmiyor . . .

Aşkı Memnu 62 . bö ; lü ; m ö ; zeti . . .

Aşk-ı Memnu ' da işler gitgide karışıyor ve Adnan Bey ihanetin acısını yaşıyor . . . Riva ' daki evdeki kokuyu aldıktan sonra gitmeyen Adnan Bey ' in haberi Hilmi Ö ; nal tarafından Bihter ' in annesine iletiliyor . Ve Behlü ; l nefesi Riva ' daki evde alıyor . . .

Aşk-ı Memnu ' da Evi alt ü ; st edilmiş bir halde bulan Behlü ; l Bihter ' i arıyor ve Bihter ' Artık teslim olma zamanı ' deyip bayılıyor . . .

Kanal D ' nin başrollerinde ; Kıvanç ; Tatlıtuğ , Beren Saat , Nebahat Ç ; ehre ve Selç ; uk Yö ; ntem ' in oynadıkları , Halit Ziya Uşaklıgil ' in unutulmaz eserinden gü ; nü ; mü ; ze uyarlanan &ldquo ; Aşk-ı Memnu&rdquo ; adlı dizisinin Perşembe akşamı ekrana gelen bö ; lü ; mü ; Tü ; rkiye ' yi yine ekran başına kilitledi .

Dizinin bu bö ; lü ; mü ; , A/B Sosyo Ekonomik Statü ; ' de yü ; zde 20 reyting ve yü ; zde 45 . 7 izlenme payı , Tü ; m Kişiler ' de de yü ; zde 17 . 5 reyting ve yü ; zde 37 . 5 izlenme payı ile yine birinci oldu .

Aşk-ı Memnu ' nun , geç ; tiğimiz hafta ekrana gelen bö ; lü ; mü ; nü ; n ö ; zeti ise Tü ; m Kişiler ' de ikinci oldu .

AŞK-I MEMNU ' DAKİ KARAKTERLER

Adnan Bey : Varlıklı , 50 ' li yaşlarında bir İstanbul beyefendisi .
Behlü ; l : Adnan Bey ' in yeğeni ; babası uzak bir vilayete ü ; st dü ; zey memur olarak tayin olduğundan İstanbul ' da amcasının himayesinde yaşamakta , Galatasaray ' da yatılı olarak okumaktadır . Kızlara zaafı vardır .
Nihal : Adnan Bey ' in kızı . Behlü ; l ' e aşıktır .
Bü ; lent : Adnan Bey ' in oğlu . Babasının Bihter ' le evlenmesinden sonra Bihter ' i anne olarak benimser . Kısa sü ; re sonra yatılı okula gö ; nderilir .
Matmazel de Courton : Fakir dü ; şmü ; ş bir Fransız soylu ailenin kızı . Nihal ve Bü ; lent ' in mü ; rebbiyesi .
Firdevs Hanım : ' Melih Bey Takımı ' olarak adlandırılan , kadınlarının hafifmeşrep ve gö ; sterişli tavırlarıyla tanındığı bir aileye mensuptur . Romanın başlangıcında kırk beş yaşındadır .
Bihter : Firdevs Hanım ' ın kü ; ç ; ü ; k kızı . Yirmi iki yaşındayken Adnan Bey ' le evlenir . Ama Behlü ; l ' e aşık olur .
Peyker : Firdevs Hanım ' ın bü ; yü ; k kızı . Bihter ' den ü ; ç ; yaş bü ; yü ; ktü ; r . Mesafeli bir tabiatı vardır .
Nihat Bey : Peyker ' in eşi . İstanbul ' un ü ; st tabaka yaşamına dahil olmak iç ; in Peyker ' le evlenmiştir . Evliliklerinden Feridun adlı bir oğulları olmuştur , iki yıl sonra da ikinci ç ; ocukları dü ; nyaya gelmiştir .
Şakire Hanım : Adnan Bey ' in yalısının ahç ; ısı . Uşak Sü ; leyman Efendi ile evlenmiştir . Bu evlilikten Cemile adlı bir kızları olmuştur .
Şayeste : Adnan Bey ' in yalısında başkalfa ( Romandaki Şakire Hanım ve Şayeste karakterleri 2008 dizi uyarlamasında Şaheste adı altında birleştirilmiştir ) .
Nesrin : Adnan Bey ' in yalısında hizmetç ; i .
Beşir : Adnan Bey yalısında Habeş asıllı hadım hizmetli , arabacı .
Katina : Firdevs Hanım ' ın hizmetç ; isi ( dizi uyarlamalarında ismi Katya olarak değiştirilmiştir ) .