Akhisarlı Yardımsever Kadınlar Anasınıfını Donattılar

Türkiye Yardım Sevenler Derneği'nin 81

Akhisarlı Yardımsever Kadınlar Anasınıfını Donattılar
  Türkiye Yardım Sevenler Derneği ' nin 81 . kuruluş yıl dönümü nedeniyle " 81 Yıl , 81 İl , 81 Anasınıfı " sloganıyla başlatılan proje kapsamında , Akhisar ' da bulunan dernek üyeleri tarafından Yavuz Selim İlköğretim Okulu Anasınıfı donatılarak miniklere sunuldu .
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Akhisar Şube Başkanı Emekli Öğretmen Nursel İzmirlioğlu , " Genel merkezimizin 2009 yılında başlattığı ' 81 . Yıl , 81 İl , 81 Anasınıfı ' kampanyası kapsamında , İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği yaparak Yavuz Selim İlköğretim Anasınıfı ' nı donattık . Okul öncesi eğitim çocuklarımız için çok önemli . Biz de Akhisarlı yardım sevenler olarak bu anasınıfımızın eksiklerini öğrenerek tamamlamaya çalıştık . " dedi .
Yardımsever hanımlara teşekkür eden Kaymakam Mustafa Çek ise , " Akhisar ' da 26 bin öğrenci var . İlçemizde , kasaba ve köylerimizde okullarımızda değişik ihtiyaçlar ve sorunları oluyor . Akhisar ' da gerek iş adamlarımız , gerekse odalarımız , eğitim anlamında , kimi bina yapımında , kimi malzeme temin ederek kimi öğrencilerimize yardımlar yaparak katkıda bulunuyor . Bu gün de Yardım Sevenler Derneği Akhisar Şubesi Yavuz Selim İlköğretim Okulu ' nun anasınıfının mefruşatını , malzemelerini temin etti . Buradaki yavrularımız sağlanan malzemelerle , yardımlarla daha iyi bir okul öncesi eğitimi alma fırsatı bulmuş olacaklar . Dernek başkanı ve yönetim kurulu üyelerine bu katkılarından dolayı teşekkür ediyorum . " dedi . Çek daha sonra dernek başkanı Nursel İzmirlioğlu ' na teşekkür belgesi takdim etti . Konuşmaların ardından Kaymakam Mustafa Çek ' in kurdeleyi kesmesiyle yeni donatılmış anasınıfının açılışı yapıldı .