Ak Parti Milletvekili Ahmet Öksüzkaya Açılımı Değerlendirdi

AK Parti Melikgazi İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşan AK Parti Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Türkiye'de devam eden 30 yıllık terör sorunun çözümü için başlatılan Demokratik Açılım ile barış, kardeşlik ve huzurun getirilmesini istediklerini belirterek, '30 yılda büyük yaralar açan meseleyi halının altına süpürmüş değiliz, bu meselenin ortad

Ak Parti Milletvekili Ahmet Öksüzkaya Açılımı Değerlendirdi
  AK Parti Melikgazi İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşan AK Parti Milletvekili Ahmet Öksüzkaya , Türkiye ' de devam eden 30 yıllık terör sorunun çözümü için başlatılan Demokratik Açılım ile barış , kardeşlik ve huzurun getirilmesini istediklerini belirterek , " 30 yılda büyük yaralar açan meseleyi halının altına süpürmüş değiliz , bu meselenin ortadan kalkmasını hedefledik " dedi .
Melikgazi Belediye Tiyatro Salonu ' nda büyük katılımla gerçekleşen AK Parti Melikgazi İlçe Danışma Meclisi toplantısına AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya , İl Genel Meclisi Başkanı Saadettin Aydın , Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç , AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sadi Köylü , il kadın kolları üyeleri , ilçe kadın kolları üyeleri , gençlik kolları üyeleri ve çok sayıda partili katıldı .
Divan Başkanlığını Mimarsinan eski Belediye Başkanı Nail Şahan ' ın yaptığı toplantının açılışında konuşan AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sadi Köylü , AK Parti ' nin başarısından bahsederek , bu başarıda teşkilatın her kademesindeki insanların payının olduğunu söyledi . AK Parti iktidarı ile ülkenin saygın geleceğinin hazırladığını ifade eden Köylü , geçmişin tozlu raflarından medet ummadıklarını kaydetti . Köylü , AK Parti iktidarı ile Melikgazi ve Kayseri ' nin giderek güzelleştiğine dikkat çekerek , Büyükşehir ve Melikgazi belediyelerinin yaptığı başarılı çalışmaları anlattı .
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise kendilerine görev verilmesinde büyük paya sahip olduğunu anlattığı teşkilata sonsuz teşekkür ederek , bu güvenin gereğini yerine getirmek için çok çalışarak gayret gösterdiklerini söyledi . Teşkilatın çalışmalarından övgüyle bahseden Büyükkılıç , " Siz yeter ki kapı kapı , ev ev dolaşıp , yaptığımız hizmetleri vatandaşlarımıza anlatın . Vatandaşımızın gönüllerini fethetmeliyiz . Cenabı Allah yardım eder , başarı kendiliğinden gelir " dedi . 2011 yılındaki seçimlere değinen Büyükkılıç , Kayseri ' nin milletvekili sayının 9 ' a yükseldiğini dile getirerek , AK Parti olarak milletvekilliğinin 9 ' unu da alacaklarına inandıklarını vurguladı . AK Parti Kayseri Milletvekilleri sayesinde artık Ankara ' ya giderek sorunların çözümü için zaman harcamadıklarının altının çizen Büyükılıç , vekillerin bir telefonla işlerini takip ettiklerini ve bundan dolayı kendilerine teşekkür ettiklerini söyledi .
AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya da , toplantının yapıldığı tarihe dikkat çekerek " 28 Şubat 1997 tarihi , demokrasiye vurulmuş bir darbedir . Bin yıl sürecek denilen bir süreç 10 yıl bile sürmedi . Son günlerde ortaya çıkan Kafes , Balyoz gibi darbe iddiaları bizleri şok ediyor . Bu girişimler ülkenin demokrasisine vurulan darbedir . Demokratik Açılım ile 30 yıldan beri büyük yaralar açan meseleyi halının altına süpürmek değil , ortadan kaldırmayı hedefledik . Sivas ' ın ötesine gidemeyen partiler , dağdaki militanı aday göstermek istemiş . Bunu lanetle kınıyoruz . Türkiye artık dünya siyasetinde söz sahibi ülke konumuna geldi . Bazı kurumlar içindeki gerilimler ülke ekonomisine zarar veriyor . Borsa yüzde 15 değer kaybetti . Ekonominin gelişmesinde güven ve istikrar çok önemli . Kurumları yıpratmamak gerekir . Bu kurumlar bizim , ülkemizin . Kurumların içinde yanlış yapanlar varsa bunlar adalet önünde hesap verir . Kurumları töhmet altında bırakmaya kimsenin hakkı yok " diye konuştu .
Konuşların ardından AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı ' nda görev yapan eski yönetim kurulu üyelerine , plaket verildi .