Ağrı'da 'Demokratik Açılım Türkiye Buluşmaları' Toplantısı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Ağrı'da katıldığı 'Demokratik Açılım Türkiye Buluşmaları Toplantısı'nda partililere ve halka seslendi.

Ağrı'da 'Demokratik Açılım Türkiye Buluşmaları' Toplantısı
  Ağrı Halk Eğitim Merkezi Mü ; dü ; rlü ; ğü ; Toplantı Salonu ' nda dü ; zenlenen konferans , İstiklal Marşı ' nın okunması ile başladı . Toplantıda AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın , Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan , AK Parti Ağrı Milletvekilleri Cemal Kaya , M . Hanifi Alır ve Abdulkerim Aydemir sırasıyla birer konuşma yaptı .
İl Koordinatö ; rü ; Van Milletvekili İkram Dinç ; er ' in yaptığı konuşmanın ardından katılımcılara hitap eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hü ; seyinTanrıverdi , AK Parti iktidarı dö ; neminde Tü ; rkiye ' nin kaderinin değiştiğini ve dü ; nya arenasında bir saygınlık kazandığını sö ; yledi . Yaşanan kö ; tü ; gü ; nlerin geride kaldığını , Tü ; rkiye ' yi ç ; ok gü ; zel gü ; nlerin beklediğini dile getiren Tanrıverdi , ' Hemen her alanda attığı adımlarla Tü ; rkiye ' nin omurgalı duruşunun temsilcisi olduğunu ortaya koyan bir liderin başında bulunduğu
merkezi hü ; kü ; metimiz sayesinde , ü ; lke olarak her alanda bü ; yü ; k mesafeler kat ettik . AK Parti ö ; ncesinde yaşanan olumsuzluklara baktığımızda , bu dö ; nemde yaşanan olumsuzlukları halkımız bir daha yaşamak istemiyor . Ç ; ü ; nkü ; ; sanayicisi , esnafı , genci , yaşlısı , erkeği ve kadınıyla vatandaşlarımız ç ; ok kö ; tü ; gü ; nler yaşadılar . Ö ; yle ki insanlarımız dü ; nyanın ç ; eşitli ü ; lkelerine gidiyorlardı . Burada yaptıklarının geri dö ; nü ; şü ; mü ; nü ; gö ; rmediklerinden başka yerlere yatırım yapmayı daha uygun buluyorlardı . AK Parti dö ; neminde bu tam
tersine işlemeye başladı . Artık biz yatırımcı kabul ediyoruz . Ekonomide , eğitimde , hukuk alanında ve diğer alanlarda olduğu gibi sosyal devletin gerekliliği olan sosyal projelerde de ö ; nemli adımlar attık . Bunların en belirgin olanı demokratik aç ; ılım atağıdır ' dedi .
Konuşmasının ardından Ağrı Belediyesi ' ne geç ; erek yeni araç ; alım tö ; renine katılan Tanrıverdi , alınan 15 aracın kurdelesini kesti ve davetlilere hitap etti . Tanrıverdi , Ağrı Valiliği ve AK Parti İl Başkanlığı ziyaretlerinin ardından Ağrı ' dan ayrıldı .