Ağaç Ev İhale Ediliyor

Yenice Belediyesi'nin tasarrufu altındaki Merkez Mahalle Menderes Caddesi ile Celal Bayar Caddelerinin ortasında kalan ve Yenice'nin Zonguldak istikametinden girişinde kalan Ağaç Ev, 08 Mart 2010 Pazartesi günü yapılacak ihale ile kiralanacak

  Yenice Belediyesi ' nin tasarrufu altındaki Merkez Mahalle Menderes Caddesi ile Celal Bayar Caddelerinin ortasında kalan ve Yenice ' nin Zonguldak istikametinden girişinde kalan Ağaç Ev , 08 Mart 2010 Pazartesi günü yapılacak ihale ile kiralanacak .
Belediye tarafından yapılan açıklamada ihalenin Belediye Başkanlığı makam odasında yapılacağı belirtilerek , " Belediyemiz Merkez Mahalle Celal Bayar Caddesi ile Menderes Caddesi arasında bulunan ahşap evin 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ' nun 45 ve 46 . ' ncı maddeleri gereğince açık artırma sureti ile kiraya verilecektir . İhale , 08 Mart 2010 Pazartesi günü saat 14 . 00 de Belediye Başkanlığı odasında ihale komisyonunca yapılacaktır . İhale ile ilgili şartname her gün mesai saatleri dahilinde Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü ' nden öğrenilebilir " denildi .