9 günde 1 Milyon Dolar kazandı

iPhone için oyun geliştiren bir geliştirici sadece dokuz günde App Store üzerinden ciddi bir satış rakamına ulaşmayı başardı.

9 günde 1 Milyon Dolar kazandı
  App Store ' un ne kadar bü ; yü ; k bir gü ; ç ; haline geldiği istatistikler ile kanıtlana dursun , sıra dışı başarı ö ; ykü ; leri olayın ciddiyetine anlam kazandırıyor . Bu kez başarının sahibi , iPhone ' a ö ; zel oyunlar ile adını duyuran PopCap Games Studios .

Oyunda bahç ; enizi ele geç ; irmeye ç ; alışan zombilere karşı bitkileri kullanarak koruma sağlamaya ç ; alışıyorsunuz . 2 . 99 $ bedelle satılan Plants vs Zombies isimli oyun App Store ' da yer almaya başlayalı sadece 9 gü ; n olmasına karşın , 300 . 000 kopyadan daha fazla satarak , şimdiden 1 Milyon Dolarlık gelir elde etmeyi başarmış durumda .

Elbette ki bu meblağın tü ; mü ; geliştiriciye kalmıyor . Ancak daha şimdiden , oyunun PopCap Games ' e ç ; ok daha fazla paralar kazandıracağını tahmin etmek pek de gü ; ç ; olmasa gerek .

Hatırlanacağı ü ; zere PopCap Games daha ö ; nce App Store ü ; zerindeki ilk ü ; cretli oyunları olan Bejeweled 2 ile 3 milyon satış rakamına ulaşarak , iyi bir başarı yakalamıştı . Siz de oyunu beğendiyseniz ve hemen denemek isterseniz burada yer alan adresi kullanabilirsiniz .