Yüzme İhtisas Spor Kulübü'nde Adnan Türkay Güven Tazeledi

Salihli Yüzme İhtisas Spor Kulübü Derneği'nin kulüp tesislerinde gerçekleştirilen kongresinde mevcut başkan Adnan Türkay güven tazeledi.

Yüzme İhtisas Spor Kulübü'nde Adnan Türkay Güven Tazeledi
  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ' nın ardından konuşmasını yapan Andan Türkay 2008-2009 yılları arasında gerçekleştirdikleri faaliyetleri anlattı . Türkay , " Sosyal Tesisimizin Salihli ' ye faydalı olması için çaba sarf ettik . Yıl içerisinde 3 adet Amerikan , 1 adet yarı maç , 1 adet profesyonel maç masası ile masa tenisi alarak üyelerimizin ve halkımızın faydalanmasını sağladık . 2008 ve 2009 yılları yaz sezonunda deneyimli yüzme öğreticilerimiz nezdinde 420 öğrencimize yüzme kursu verdik . Kulübümüz bünyesinde bulunan basketbol takımımız Manisa ' da büyük erkekler turnuvasında il şampiyonu oldu . Manisa valiliğinin düzenlediği Avrupa Gençlik projesine sponsor olarak Avrupa ' dan gelen gençlerimizi tesisimizde ağırladık . Ramazan ayı içerisinde bin yardıma muhtaç vatandaşımıza iftar yemeği verildi . 20 çocuğun sünnet ettirilmesi sağlandı . 6 yıldan bu yana atıl durumda olan çok amaçlı salonumuz sosyal etkinlikleri olan düğün , sünnet , nişan , özel günleri yapma imkanına kavuşmuştur . Salonumuz siyasi partilere ve okullara ücretsiz olarak tahsis edilecektir . 2010 yılı Mayıs ayı içerisinde Manisa ' da yapılan etkinlikler bu yıl ilk defa kulübüz öncülüğünde İtalya , Portekiz , Almanya , Arnavutluk , Makedonya , Sırbistan , Moldovya ile Ukranya ' dan 46 öğrencinin katılımı ile gerçekleşecek . " dedi .
Ömer Sönmez ' in divan başkanlığı yaptığı kongrede tek liste halinde gidilen seçimde Adnan Türkay yeniden başkan seçildi . Adnan Türkay başkanlığındaki yönetim kurulu ise Bülent Sönmezer , Başarı Okçu , Akın Türkay ve Enver Kuray Erten ' den oluştu .