Vali Salihoğlu'ndan Gümüşhanespor'a Yemek

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu TFF 3. Lig Klasman Grubu'nda mücadele eden Gümüşhanespor'a yemek verdi.

Vali Salihoğlu'ndan Gümüşhanespor'a Yemek
Bu hafta sonu gerçekleştireceği Yalıspor karşılaşması öncesinde sporcularla ve yöneticilerle bir araya gelen Vali Salihoğlu, Gümüşhanespor'un bütün sporcularıyla, yöneticileriyle, hocalarıyla birlikte Gümüşhane iline layık bir takım olduğunu söyledi.
Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, küçük yerlerde spor kulüplerinin çok büyük önemi olduğunu, herkesin başarı, sosyal hareketlilik ve sportif bir canlılık beklediğini belirterek, Pazar günlerinin bu yerlerde başka bir anlamlı ve önemli günler olduğunu ifade etti.
Gümüşhanespor'un bütün sporcularıyla, yöneticileriyle, hocalarıyla birlikte Gümüşhane iline layık bir takım olduğunu ifade eden Vali Salihoğlu, "Burada ekonomik ve sosyal imkanlar yeterli değil. Ama her şeye rağmen burada bir takım olmanın güzelliği, birlikte olmanın zenginliği var. İnşallah buradan daha büyük takımlara, daha üst liglere, milli takımlara arkadaşları göndeririz ve hem ilimizi hem bölgemizi en güzel şekilde temsil ederiz. Şuandaki konumumuz itibarı ile çok kötü bir yerde değiliz ama üst sıralar için daha çok çalışmak gerektiğini de bütün Gümüşhaneliler olarak görüyoruz. Bunu da sizden bekliyoruz. Hep birlikte Gümüşhanemizin başarısı için gayret edeceğiz. Yöneticilerimiz de gerçekten bu kadar imkanları az olan bir yerde maddi, manevi birçok zorluğu göğüsleyerek görevlerini yapıyorlar. Gümüşhanespor'u yöneten bütün yöneticilere ve bugüne kadar emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
Gümüşhanespor kulübü 2.Başkanı Ercan Çimen ise Vali Salihoğlu'na verdiği yemekten ötürü teşekkür ederek, "Sayın Valimiz bize maddi ve manevi desteğini hiç esirgemedi, hep yanımızda oldu. Maçlarda da bizim 12.kuvvetimiz ve gücümüz oldu. Futbolu çok seven bir büyüğümüz. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Çimenler Otel'de düzenlenen yemeğe Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Fuat Kömürcü, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Turan, Gümüşhanespor Kulübü yöneticileri, sporcuları ve teknik heyeti katıldı.