Tartıştığı Komşusunun Dükkanının Camlarına Motor Yağı Döktü

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde gerçekleşen ilginç olayda alt katta bulunan komşusuna kızan yaşlı adam sabaha karşı saat 05.00 sıralarında işyerinin camlarına motor yağı döktü. Yaşlı adam saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı.

Tartıştığı Komşusunun Dükkanının Camlarına Motor Yağı Döktü
  Turgutlu Yılmazlar Mahallesi 7 Eylü ; l Yolu , 84 numaralı apartmanda oturan 83 yaşındaki R . Ö ; . ile zemin katta bulunan elektronik eşya tamir servisi sahibi Hikmet Tandoğan arasında iş yerinde bulunan duman giderici fanın gü ; rü ; ltü ; ile ç ; alıştığı gerekç ; esiyle geç ; tiğimiz aylarda tartışma yaşandığı ö ; ğrenildi . Bu tartışma sonrası iş yeri sahibine hakaret ettiği gerekç ; esi ile 2 bin TL para cezasına ç ; arptırılan yaşlı adama ceza makbuzunun ulaşması ile birlikte R . Ö ; . ç ; ılgına dö ; ndü ; .

Sabaha karşı 05 . 00 sıralarında pijama ve yalın ayak ile komşusunun işyerinin ö ; nü ; ne gelen R . Ö ; . ' ü ; n ilk olarak alarm olup olmadığını kontrol etmesinin ardından yanında getirdiği bir şişe iç ; erisinde bulunan motor yağını işyerinin camlarına boşalttığı iddia edildi . Gü ; venlik kameralarından habersiz iş yerinin camlarını motor yağına bulayan R . Ö ; . ' den şikayetç ; i olan işyeri sahibi Hikmet Tandoğan gü ; venlik kamerası gö ; rü ; ntü ; lerini de polis ekiplerine teslim etti .

Tandoğan , ' Ü ; st katta bulunan komşumuz baston ile otomobilimi hasara uğrattığı ve hakaret ettiği gerekç ; esi ile mahkemelik olduk . Sonuç ; lanan mahkemede kendisine 2 bin TL para cezası verildi . Daha ö ; nce iki kez işyerimin ö ; nü ; ne motor yağı ve asit dö ; kü ; lmü ; ştü ; ancak gü ; venlik kamerası olmadığı iç ; in bunu kimin yaptığını tespit edememiştim . Şimdi ise kimin yaptığı net olarak gö ; rü ; ntü ; lerden ç ; ıktı . Ç ; ok komik olan bu gö ; rü ; ntü ; leri emniyet ekiplerine teslim ettim . Komşumdan tekrar şikayetç ; i oldum . Sabah işyerimize geldiğimizde karşılaştığımız gö ; rü ; ntü ; ç ; ok kö ; tü ; ydü ; uzun sü ; re temizlik yapmak zorunda kaldık ' şeklinde konuştu .