Taraftar; Yönetim Ve Teknik Heyetten Özür Diledi

TFF 3. Lig 2. Klasman Grubu'nda mücadele eden Nazilli Belediyesporun taraftarları, yönetim ve teknik direktörden özür diledi.

  Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Muğla maçında kötü tezahürat yaptıkları gerekçesi ile yönetim tarafından sitem edilen Nazilli Belediyespor taraftarları , kulüp yönetimine verdikleri jest yemeği ile özür dileyerek kendilerini affettirdiler . Başkan Engin Topçu " Nazilli Belediyespor sadece futbolcuları ile değil siyah beyazlı renklere gönül veren herkesin takımıdır . Bu camia kucaklamayı ve saygıyı bilir " dedi .
İsabeyli ' de bulunan Balıkçı Erkan ' ın Restoranında bir araya gelen yönetim ve taraftar temsilcileri , hafta sonunda yaşana gerginliği yumuşattılar . Nazilli Belediyespor Kulüp başkanı Engin Topçu , Teknik Direktör Murat Gürkan Zora , yardımcıları ve Nazilli Belediyesporlu bazı yöneticilerin davet edildiği özür yemeğini organize eden 20 civarında taraftar , yemekte maç sırasında yaşananları değerlendirerek aynı durumların bir kez daha yaşanmaması için gerekli tedbirleri alacaklarını söylediler . Taraftarlar adına konuşan Mustafa Selek " Taraftar olarak bizim dışımızda gerçekleşen ve hocamızı üzen tezahüratlara engel olamadığımız için çok üzgünüz . Taraftarlarımız adına hocamızdan ve yönetimimizden özür diliyor ve 12 . adam olarak takımımızın her zaman yanında olacağımıza söz veriyoruz " dedi .
Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu yaptığı konuşmada " Pazar günü yaşadığımız istemediğimiz hareketler nedeniyle teknik heyet ve yönetim olarak üzüldük . Kendini bilmeyen bir-iki taraftar yüzünden yaşanan bu tatsız olayları tüm camiaya mal edemeyiz . Büyük bir camia olarak 12 . adam olmak için seyirci değil taraftar olmalıyız . Futbolcu , taraftar , yönetim , teknik adam ve basın olarak Nazilli Belediyesporlu olduğumuzu gösterelim . Birlik beraberliğimiz sağlayalım , eleştirilerimizi küfürsüz ve yapıcı olacak şekilde yapalım " dedi .
Teknik Direktör Zora ise yaptığı konuşmada " Özellikle Nazilli Belediyespor taraftarının vefakâr ve cefakâr olduğunu çok iyi biliyorum . Statta yaşananların kendini bilen taraftarların eseri olmadığını da çok iyi biliyorum . Zaman zaman böyle şeyler yaşanır . Yaşananlar da statta kalır . Dostluk ve beraberlik ise daima sürer " dedi .
Konuşmaların ardından Teknik Direktör Zora ve Başkan Topçu ' dan özür dileyen taraftar son olarak ' Nazilli Belediyespor ve taraftar el ele , birlikte üst lige ' sloganı atarak yönetimi alkışladılar .