Siirt'te Amatör Spor Kulüplerine Yardım Yapıldı

Siirt'te valilik tarafından amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı. Vali Şentürk, yardım dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, sporun barış ve kardeşliğin dili olduğunu söyledi.

Siirt'te Amatör Spor Kulüplerine Yardım Yapıldı
  2 Nolu sahada yapılan dağıtım töreninde konuşan Vali Necati Şentürk , sporun barış ve kardeşliğin dili olduğunu söyledi . 14 takımın amatör ligde mücadele ettiğini belirten Vali Necati Şentürk , " Amatör ligde centilmence mücadele ettiniz . Aranızdan 6 takım playoffa kaldı . Bu takımlardan da bir takım , Siirt ' i temsil etme hakkını kazanacak . Bu takıma benim sürpriz bir desteğim olacak . Spor , kardeşliğin , barışın dilidir . Spor kardeşliği milli birlik ve beraberliği sağlıyor " dedi .
Törende daha sonra amatör ligde mücadele eden 14 futbol takımına toplam 252 adet eşofman , ter forması , şort ve 70 adet top dağıtıldı . Vali Şentürk , bir süre Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü folklor ekibinin çalışmaları ile Kurtalan Spor- Yeni Köy Hizmetleri Spor takımlarının maçını izledi . Törene , Emniyet Müdürü Celali Topuz , Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç , İl Özel İdare Genel Sekreteri Süleyman Özevin ve spor kulüpleri yöneticileri katıldı .