Osman Deniz Yeniden Başkan

Antalya Fotoğrafçılar, Kırtasiyeciler ve Kitapçılar Esnaf Odası'nın Olağan Genel Kurulu, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği'nde (AESOB) yapıldı.

Osman Deniz Yeniden Başkan
  Divan Başkanlığı ' nı AESOB Başkanı Orhan Tolunay ' ın yaptığı genel kurulda , odanın faaliyetleri ile muhasebe kayıtları hakkında üyelere bilgi verildi . Genel kurulun seçimler bölümüne 3 aday çıkardığı liste ile katıldı . Divan Başkanı Orhan Tolunay , seçimlerin demokratik bir yarış olduğunu belirterek , seçilecek adaya diğer iki adayın ve üyelerin destek vermesini istedi . Tolunay , önemli olanın üyelere iyi hizmet sunulması olduğunu belirterek , üyelerin vereceği kararı herkesin saygı göstermesi gerektiğini vurguladı .
Yapılan seçim sonunda , 163 üye sandık başına giderek oy kullandı . Odanın mevcut Başkanı Osman Deniz 69 oy alırken , diğer adaylar Atila Atalay 54 , Yılmaz Çamkesen ise 40 oy aldı . Üyelerinin güven oyu ile tekrar oda başkanı seçilen Osman Deniz , bu güvene layık olmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada özveri ile çalışacaklarını söyledi .