Olur da dirilirsen cepten ararsın

İtalya'nın Verona kentinde dün açılan 8. Uluslararası Lüks Eşya Fuarında, 280 bin avroya içine cep telefonu yerleştirilmiş altın tabut ve 220 bin avroya elmaslarla süslenmiş pembe çinçilladan gelinlik, satışa çıkarılan ilginç eşyalar arasında dikkati çekti.

  Organizatö ; rler , ' Tabutta cep telefonunun ne işi var? ' diye sorulduğunda , ' bunun sadece biri yanlışlıkla canlı defnedilirse , yakınlarına sms gö ; nderebilmesi ve ışığı gö ; rebilmesi iç ; in konulduğu ' yanıtını veriyorlar .

Alışılmadık pembe renkli elmaslarla bezeli ç ; inç ; illa gelinlik de Frech Cancan ' ın kesimini andırıyor .

Daha klasik lü ; ks eşyalar arasında , Ferrari motorlu bir tekne veya fiyatı gizli tutulan tamamen kristallerle sü ; slü ; bir piyano yer alıyor .

Fuarda , dü ; nyada sadece 5 adet bulunan ve fiyatı 1 , 3 milyon avro olan bir spor otomobil ve fiyatı aç ; ıklanmayan 24 ayar altından bir yarış bisikleti de yer alıyor .

İş adamları iç ; in 20 tane hayvanın derisinin kullanıldığı krokodil derisinden altın , elmas ve taşlarla sü ; slü ; bü ; ro koltuğu , altın yapraklarla bezeli 60 bin avroya satılan bir bilardo masası , fuardaki lü ; ks eşyalar arasında dikkati ç ; ekiyor .

Ekonomik krize rağmen bü ; yü ; k ilgi gö ; ren Uluslararası Lü ; ks Eşya Fuarı , 1 Marta kadar aç ; ık kalacak .