N. Zafer Ataman Yeniden Faktoring Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına Seçildi

Faktoring Derneği'nin 25 Şubat 2010 tarihinde gerçekleşen 13'üncü Olağan Genel Kurul toplantısında yapılan seçimde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine yeniden N. Zafer Ataman seçildi.

Faktoring Derneği, 13'üncü Olağan Genel Kurul toplantısında yapılan seçimle yeni yönetim kurulunu belirledi. Yapılan oylamada, Strateji Factoring Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ataman tekrar Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilirken, Fiba Factoring Genel Müdürü Oya Yüksel Başkan Yardımcısı, Garanti Faktoring Genel Müdürü Cengiz Ferhat Üçbaşaran ve TEB Factoring Genel Müdürü Çağatay Baydar Sözcü Üyeler olarak belirlendi. Yapı Kredi Faktoring Genel Müdürü Nida Bektaş ise Sayman Üye olarak yeni yönetimde yer
aldı.
Dernek'in Denetim Kurulu kadrolarının da belirlendiği toplantıda, halen Denetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Akın Faktoring Genel Müdürü Şeref Kasar, yeniden başkanlığa seçildi. Denetim Kurulu üyeliklerine ise Tekstil Factoring Genel Müdürü Banu Torun ve Süzer Faktoring Genel Müdürü Alpaslan Atalay getirildi.
(YC-YC-E)