Muhtarlar Derneği'nden Vali Yardımcısı Ve Sydv Müdürüne Plaket

Van Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü İnan Vali Yardımcısı Ali İpek ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Senar Sarıtaş'a birer plaket verdi.

Muhtarlar Derneği'nden Vali Yardımcısı Ve Sydv Müdürüne Plaket
  Van-Merkez ve Bostaniçi Beldesi ' ne bağlı 34 mahalle muhtarının kayıtlığı bulunduğu Muhtarlar Derneği başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim ettikleri Van Valisi Münir Karaloğlu ' nun ardından bu kez Vali Yardımcısı Ali İpek ' e de plaket verdi . Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü İnan ' ın başkanlığında valilik toplantı salonunda bir araya gelen mahalle muhtarları , Vali Yardımcısı İpek ' in vatandaşların sorunlarını çözme konusunda gösterdiği duyarlılık ve hassasiyetten dolayı plaketle onurlandırmak istediklerini ifade ettiler . Vali Münir Karaloğlu ile birlikte Yardımcılarının da başarılı çalışmaları olduğunu ifade eden İnan , aynı başarının devamından yana olduklarını belirtti . İnan , " Sayın Vali Yardımcımız Ali beyin yaptığı hizmetlerden bizlerde çok memnunuz . İster kömür dağıtımındaki düzen olsun , ister diğer yardımlarla ilgili olsun vatandaşa yaklaşımı çok iyi . Kendisi her gün yaklaşık 150-200 kişi ile görüşüyor . Biz muhtarlarda sayın vali yardımcımıza teşekkür etmek amacıyla kendisini plaketle onurlandırmak istedik " dedi .
İnan , ayrıca SYDV Müdürü Senar Sarıtaş ' ın da yaklaşık 25 bin vatandaşın ayni ve nakdi yardımı aldığı bir kurumun başında ve başarılı hizmetler yaptığını belirterek , " Uzun yıllardır Van ' da muhtarlık yapıyorum . Vakıf müdürümüz gerçekten çok başarılı , hizmet noktasında kendisini takdir ediyoruz " dedi .
Vali Yardımcısı Ali İpek de kendisine verilen ödülden dolayı muhtarlara teşekkür ederek , " İnşallah bundan sonra güzel hizmetlere devam ederiz " dedi .