Milas Balık Üreticileri Birliği'nde 'Zencir' Dönemi

Milas İç Su Ürünleri Yetiştiriciliği Üreticileri Birliği olağan genel kurulunda Sedat Zencir başkanlığa seçildi.

  2007 yılında kurulan ve 79 üyesi bulunan İç Su Ürünleri Yetiştiriciliği Üreticileri Birliği ' nin olağan genel kurul toplantısı Milas Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Çok Amaçlı Salonu ' nda gerçekleştirildi .
Açılış ve yoklamanın yapıldığı toplantıda daha sonra genel kurul divanına ; Mustafa Bayar , Şerafettin Yılmazer , Mustafa Cengiz , Aydın Yürüden , Mehmet Kara ve Aliksan Akar seçildi .
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı ' nın okunmasının ardından genel kurul toplantısında ; yönetim ve denetim kurulu raporları okundu , bilanço gelir ve giderleri görüşüldü , yönetim ve denetim kurulunun ibrası yapıldı , birliğin faaliyetleri görüşüldü , 2010 yılı tahmini bütçe okundu ve görüşüldü .
Sonrasında yönetim ve denetim kurulu seçimi yapıldı . Seçimde Sedat Zencir ve Abdurrahim Akar ' ın listeleri yarıştı .
Gerçekleştirilen seçimde Sedat Zencir ' in listesi 34 , Abdurrahim Akar ' ın listesi 30 oy aldı . Böylece Sedat Zencir seçimi kazanmış oldu .
Sonuca göre seçilen isimler şöyle ; " Yönetim Kurulu Üyeleri : Sedat Zencir , Mehmet Kara , Cengiz Atilla , Mehmet Yiğit , Süleyman Soydan . Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri : Kemal Talay , Mutlu Bayar , Mustafa Kemal Cengiz , Yetkin Taş , Muzaffer Enginsu . Denetim Kurulu Üyeleri : Mustafa Bayar , Ercan Cengiz . Denetim Kurulu Yedek Üyeleri : Danyal Görgülü , Şerafettin Yılmazer .
Öte yandan Zencir , 4-7 Mart arasında yapılacak " Milas 1 . Gıda , Tarım ve Hayvancılık Fuarı " için hazırlandıklarını belirterek fuarda açacakları stant ile birliği ve yapılan faaliyetleri tanıtacaklarını belirtti .