Kadını Yansıtan Kareler

Nilüfer Kent Konseyi Vizör Fotoğraf Grubu, Bursa 8. Kitap Fuarı'nda 'Kadını Yansıtan Kareler' adını taşıyan özel bir fotoğraf sergisi açtı.

Kadını Yansıtan Kareler
  TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi ' ndeki fotoğraf sergisinin açılışını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey yaptı . Başta Nilüfer olmak üzere Türkiye ' nin dört bir köşesinden kadın portrelerinin yer aldığı sergi , fuar ziyaretçileri tarafından da ilgiyle karşılandı . Başkan Mustafa Bozbey , bir yıl önce kurulan Nilüfer Kent Konseyi Vizör Fotoğraf Grubu ' nun çok güzel projelere imza attığını belirterek , " Başta grubun başkanı Yıldız Kiremitçi ' yi ve tüm üyeleri gönülden kutluyorum . Sadece Nilüfer ' de değil Türkiye ' nin dört bir yanındaki kadınları konu alan sergi gerçekten çok etkileyici . Son projeleri olan okullarda fotoğraf eğitimi verilmesi sadece Bursa ' ya değil tüm Türkiye ' ye örnek olacak " dedi .
" Kadını Yansıtan Kareler " konulu fotoğraf sergisi bir hafta süreyle Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi ' nde açık kalacak .
Öte yandan Nilüfer Belediyesi kitap fuarında stant açan tek belediye oldu . Kitap Fuarı ' na sanat etkinlikleriyle katılan Nilüfer Belediyesi , serginin yanı sıra bu yıl ikincisi yapılacak Nilüfer Tiyatro Festivali ' nin de tanıtımını yaptı . Stantları ziyaret eden Bozbey , gördüğü çocuklara Nilüfer Belediyesi ' nin yayınlarını ve kitap ayraçlarını armağan etti .