Genç Öğretmen Vahşi Cinayete Kurban Gitti

Malatya'da 12 günden beri kayıp olan 24 yaşındaki Sosyal Bilgiler Öğretmeni Aygün Kıranşan, bir temizlik işçisi tarafından öldürülerek bahçede toprağa gömülü olarak bulundu.

Genç Öğretmen Vahşi Cinayete Kurban Gitti
  Edinilen bilgilere gö ; re , Malatya ' da ö ; zel bir dershanede Sosyal Bilgiler Ö ; ğretmeni olarak gö ; rev yapan Aygü ; n Kıranşan , 15 Şubat gü ; nü ; kayboldu . Ailesi ise 16 Şubat gü ; nü ; polise başvurarak kızlarının kaybolduğunu ve hayatından endişe etiğini bildirdi .
Asayiş Şubesi Cinayet Bü ; ro ekibi ve Aranan Şahıslar Bü ; rosu ekipleri , kayıp ö ; ğretmenin banka hesabından değişik defalarda para ç ; ekildiğini tespit edince soruşturmayı derinleştirdi . Şahısın gü ; venlik kamerasındaki gö ; rü ; ntü ; lerini tespit eden ekipler araştırmalar sonucunda bir şirkette temizlik işç ; isi olarak ç ; alışan ve 4 ç ; ocuk babası olan R . İnkaya ( 42 ) adlı şahısa ulaştı . Şahısın yer gö ; stermesi sonucunda genç ; ö ; ğretmenin cansız bedeni 12 gü ; n sonra Ç ; armuzu bö ; lgesinde bahç ; ede toprağa gö ; mü ; lü ; vaziyette bulundu .

Şahısın verdiği ifadesinde , genç ; ö ; ğretmeni Ç ; armuzu ' da gece otobü ; s durağında beklerken gö ; rdü ; ğü ; nü ; ve daha sonra tehdit ederek bahç ; eye gö ; tü ; rü ; p , tecavü ; z etmeye kalkıştığını , ancak tecavü ; z edemeden boğduğunu , boğmadan ö ; ncede banka kartının şifresini ö ; ğrendiğini iddia etti . Genç ; ö ; ğretmeni ö ; ldü ; rdü ; ğü ; bahç ; ede 2 gü ; n sü ; reyle un ç ; uvalının iç ; erisinde beklettiğini , daha sonra ise el arabasına koyarak 4 kilometre ilerideki başka bir bahç ; eye gö ; tü ; rerek gö ; mdü ; ğü ; nü ; ileri sü ; rdü ; .
Katil zanlısının genç ; ö ; ğretmenin banka hesabından 920 TL tutarında para ç ; ektiği ileri sü ; rü ; ldü ; .
Genç ; ö ; ğretmenin Yeşiltepe Şehir Mezarlığı ' nda toprağa verildiği ö ; ğrenildi .
Soruşturma sü ; rü ; yor .