Der-spigel'den Berlin Fuarı Öncesi Türkiye'ye Övgü

Avrupa'da yayınlanan 'Der-Spiegel' dergisi 10 â€' 14 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan Berlin Fuarı'na konuk ülke olarak katılacak olan Türkiye'nin en kazançlı ülke olacağını vurguladı.

Der-spigel'den Berlin Fuarı Öncesi Türkiye'ye Övgü
  Gökkuşağında Dünya Seyahati başlığı altında ITB Berlin fuarını konu alan Avrupa ' nın en fazla tirajlı dergilerinden " Der-Spiegel " dergisi fuar ile ilgili vermiş olduğu haberde Türkiye ' nin 2010 sezonunda İtalya ' yı zorlayacağını ileri sürdü .
Didim Ticaret Odası Meclis üyesi Hikmet Atilla ' nın Didim kamuoyu ile paylaştığı haberde " Yapılan kamuoyu araştırmasına göre de Türkiye 2 . Sırada olan İtalya ' yı zorlayabilir . Türkiye fuarda 3000 m2 lik yerinde hem kendi mutfağını tanıtacak hem de kendi kültürel varlıkların tanıtımına ağırlık verecek bunun için de Divriği Ulu caminin maketi fuar alanında kurulacak . Dans gösterileri sunulacak . Ayrıca Avrupa ' nın 3 kültür başşehrinden biri olan İstanbul da kendi tanıtımı için özel hazırlıklar yapmaktadır " ifadelerine yer verildi .
Haberin Türkiye için önemli olduğuna işaret eden Didim Ticaret Odası Meclis Üyesi Hikmet Atilla " Yapılan kamuoyu araştırmasına göre de Türkiye 2 . Sırada olan İtalya ' yı zorlayabilir " dedi .
Didim ' de 20 kişinin katılacağı ITB Berlin Fuarı ' nın 160 bin metrekare üzerinde 26 salonda gerçekleşeceği ve 180 ülkeden yaklaşık 11 bin katılımcı beklendiği kaydedildi .