Defterdarlıktan Mükelleflere Ziyaret

Afyonkarahisar Defterdar Yardımcısı Murat Toy, Demmer A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şuayip Demirel ile Demmer A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Demirel'i ziyaret etti.

Defterdarlıktan Mükelleflere Ziyaret
Afyonkarahisar Defterdarlığı, 2008 yılında Kurumlar Vergisi'nde birinci sırada yer alan Demmer A.Ş. ile Ticari Gelir Vergisi'nde 3'üncü olan işadamı Şuayip Demirel'i ziyaret etti. Defterdar Yardımcısı Murat Toy, kurum olarak karşılaşılan sıkıntıları çözmek için çalıştıklarını, personeli bu kapsamda eğitime tabi tuttuklarını belirtti. Toy, "Toplumsal Kalite Yönetimi'ne önem veriyoruz. Sizler gibi duyarlı mükelleflere ihtiyacımız var" dedi.
Ziyarette konuşan Şuayip Demirel ise 30 yıllık ticari hayatının 25 yılında ödül ve plaket aldığını belirtti. Şuayip Demirel, "1981 yılından bu yana teknoloji ve sanayi ile uğraşıyoruz. Ekonomik krizlere rağmen bu karlılığı nasıl elde ettiniz, diye sorarsanız, benim cevabım şudur; 'Biz çok çalışan insanlarız. Doğru zamanda, doğru yerde oluyoruz' Teknolojiyi de yakından takip ediyoruz. İnsan faktörü önemli ama teknolojiyi de bilmek gerekiyor. Üretimi teknoloji ile yapıyoruz. Başarımızın sırrı buradadır" dedi.