'Darbeye Bir Gün Kala' Paneli

Bursa Genç Siviller Platformu'nun düzenlediği 'Darbeye Bir Gün Kala' konulu panelde, Türkiye'deki son gelişmeler ele alındı.

  Ö ; rdekli Kü ; ltü ; r Merkezi ' nde gerç ; ekleştirilen panelde konuşan sinema sanatç ; ısı Lale Mansur , ' İttihat ve Terakki ' yi devam ettirmek isteyenlerin son ç ; ırpınışlarına şahit oluyoruz . Artık hesap vermek zorunda kalıyorlar . Ç ; ok farklı bir sü ; reç ; teyiz . Bugü ; n geldiğimiz noktada 13 yıl ö ; nce hayal edilemeyecek olaylar yaşanıyor . Derin devlet yargılanıyor . Eskiden solcu-sağcı gibi değişik kesimler vardı . Ama şimdi bir ç ; izgi ç ; izildi . Bu sü ; reç ; ç ; ok iyi olacaktır , ben buna inanıyorum ' dedi .
Bursa Barosu avukatlarından Veysel Aşkın ise , ' 28 Şubat ' ı hazırlayıp topluma dayatanlar ile onların geleneğini sü ; rdü ; renler iç ; in bir şey değişmedi . Ama hukukun belli şeyleri değiştirmek gü ; cü ; ne sahip olduğunu , son sü ; reç ; te yargı mekanizmasının ç ; alışmasıyla gö ; rdü ; k . 28 Şubat bin yıl sü ; recek diyenlerin 28 Şubat ' ın bitişiyle ilgili değerlendirmeleri merak ediyorum doğrusu ' şeklinde konuştu .