Chp'li Kılıçdaroğlu, Ereğli'de

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Konya'nın Ereğli ilçesinde parti teşkilatın ziyaret etti.

Chp'li Kılıçdaroğlu, Ereğli'de
  Partisince dü ; zenlenen programa katılmak ü ; zere Konya ' dan Kayseri ' ye hareket eden CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıç ; daroğlu , yol gü ; zergahındaki Ereğli ilç ; esinde parti teşkilatını ziyaret etti . İlç ; e binasında partililerle sohbet eden Kılıç ; daroğlu , geç ; miş yıllarda CHP ' nin Konya ' dan 5-6 milletvekili ç ; ıkarırken şimdi sadece 1 milletvekilleri bulunduğunu hatırlatarak , ' CHP olarak halka daha yakın olmak zorundayız . Bu tablonun sorumlusu halk değil bizleriz . Onları daha ç ; ok kucaklamalı , dertlerine sahip
ç ; ıkmalıyız . Biz refahı tabana yaymayı isteyen , kimseyi ö ; telemeyen , inanca saygı gö ; steren bir partiyiz . Halkla kucaklaşmalı , onlardan kopmadan neler yapabiliriz , ö ; nerilerimiz neler olacak bunları anlatmalıyız . Yılmadan , yorulmadan kendimizi halkımıza anlatmak zorundayız ' dedi .
CHP olarak ' Aile Sigortası ' projesi ü ; zerinde ç ; alıştıklarını kaydeden Kılıç ; daroğlu , ' Bu proje yoksul aileler iç ; in bir panzehirdir . Bir ailenin geliri yoksa veya belli bir miktarın altında ise devletin bu aileye destek vermesi lazımdır . Nasıl derseniz , kadının banka hesabına para yatırarak ailenin kendi ihtiyacı giderilir . Neden kadın derseniz , bir evin direği kadındır . Makarna , kö ; mü ; r vererek bu işler olmaz . Hizmeti tabandan doğru bir şekilde yayacaksınız ki refah dü ; zeyi sağlıklı bir şekilde işlesin .
Yoksulluk başa beladır ve bunu kaldırmak CHP ' nin borcudur . Bu projede hiç ; bir siyasi partinin gü ; ndeminde yoktur ' diye konuştu .
CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıç ; daroğlu , esnaf ziyareti yaptıktan sonra ilç ; eden ayrıldı .