Bulanık'ta Vergi Haftası Kutlamaları

Muş'un Bulanık İlçesi Mal Müdürü Mustafa Ak, Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde köy okulu ziyaret ederek öğrencilere kitap dağıttı.

  Ak , Vergi Haftası nedeniyle beraberinde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Sarıdağ ile birlikte Balotu Köyü İlköğretim Okulu ' nu ziyaret etti . Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Malmüdürü Mustafa Ak , öğrencilere kitap hediye etti . Öğrencilere vergi vermenin önemini anlatan Ak , öğrencilerden yaptıkları alışverişlerde mutlaka fiş veya fatura almalarını istedi . Ak , " Vergi vermede gönüllülük bilincinin oluşturulması gerekir . Bunun için çocuk yaşlarda bu bilinci aşılamamız kaçınılmazdır . 20 yıldır vergi haftası kutlamaları çerçevesinde çeşitli etkinlinler yapılmasının amacı bu bilinci oluşturmaktır . Bizler de ilçe vergi idaresi olarak bu eğitim çalışmalarına önem vermekteyiz " dedi .
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Sarıdağ ise ülkenin geleceğinin ve kalkınmasının iyi bir eğitimde geçtiğini belirterek , " Seviye Belirleme Sınavı ' nda sizden başarı bekliyorum . Hepinizin çok güzel liselerde görmek istiyoruz . Ama ne olursa olsun daha çok çalışmanızı ve okumanızı istiyoruz . Çünkü ülkemizin geleceği sizlersiniz " şeklinde konuştu .